1/6/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Chris Wolstenholme, ο μπασίστας των Muse, θέλει να είναι ο βασικός δημιουργός του επόμενου άλμπουμ του συγκροτήματος.

Είναι γνωστό ότι όλα τα τραγούδια σε όλους τους δίσκους των Muse είναι δημιουργίες του Matt Bellamy, αλλά ο Chris ελπίζει ότι οι δικές του ιδέες είναι ικανές να συνεισφέρουν στον επόμενο δίσκο του γκρουπ.

Είναι πιθανό. Ο Matt έχει γράψει όλα τα τραγούδια μας αυτά τα χρόνια και κατά κάποιο τρόπο έχει βάλει ψηλά τον πήχυ”, απάντησε ο μπασίστας όταν ρωτήθηκε αν στο επόμενο άλμπουμ θα υπάρχουν και δικά του τραγούδια. Γράφω αρκετά κομμάτια. Πιστεύω ότι αν το υλικό είναι αρκετά καλό υπάρχουν πιθανότητες να μπει στο δίσκο. Αλλά είμαι και λίγο αγχωμένος. Δε θέλω κάποιο δικό μου τραγούδι να είναι υπεύθυνο για την «καταστροφή» του συγκροτήματος”, συνέχισε ο Chris.

Οι Muse μετά το “The Resistance” του 2009 δεν έχουν ξεκινήσει δουλειά για το νέο τους άλμπουμ, αλλά ο μπασίστας θεωρεί ότι αυτή τη φορά όλη η διαδικασία θα είναι πιο εύκολη επειδή όλοι ζουν στην ίδια πόλη. Έχουμε πάρα πολλές ιδέες, ο καθένας τις δικές του, αλλά ακόμα δεν τις έχουμε συζητήσει όλοι μαζί για να δούμε τι κατεύθυνση θα πάρει το νέο μας άλμπουμ”, συνέχισε ο μπασίστας. Ζούμε όλοι πλέον στο Λονδίνο. Και ο προγραμματισμός μας είναι να ηχογραφήσουμε το νέο μας άλμπουμ εδώ για πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια που ξαναβρισκόμαστε όλοι στην ίδια πόλη”, ολοκλήρωσε ο Chris.

Ο μπασίστας των Muse δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα ξεκινήσουν ηχογραφήσεις, ούτε για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του συγκροτήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here