28/2/2011
www.musiccorner.gr

Οι εμφανίσεις του Βασίλη Καρρά και της Έλλης Κοκκίνου ξεκίνησαν το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 24 Φεβρουαρίου. Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το TEATRO το πρώτο τριήμερο λειτουργίας του σχήματος που ήδη κέρδισε τα πιο θετικά σχόλια.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα εμφανίσθηκαν επί σκήνης οι Αλχημιστές, που με διασκευές σε γνωστές επιτυχίες αλλά και με ποπ-ροκ ήχους καλωσόρισαν τους θαμώνες του TEATRO δίνοντας την σκυτάλη στην Μαρία Ιακώβου που καλωσόρισε το κοινό με το νέο της τραγούδι «Άντε γειά» ενώ ακολούθησαν οι επιτυχίες της «Μαύρα Μεσάνυχτα», «Για σένα ανασαίνω», «Είναι κάτι δειλινά», «Πάλι δεν είσαι εδώ» και όχι μόνο, που ζέσταναν την ατμόσφαιρα δίνοντας μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει.

Αμέσως μετά έρχεται η σειρά της Έλλης Κοκκίνου. Ανανεωμένη, λαμπερή και με πολύ δυνατή σκηνική παρουσία εμφανίσθηκε στο μέσο της σκηνής πάνω σε ένα ασανσέρ υπό τους ήχους της νέας της επιτυχίας «Ερωτεύτηκα» δια χειρός Φοίβου. Εκρηκτική με τις επιτυχίες της «Ερωτα μου», «Μασάι», «Κι άλλο», «Όντως» και όχι μόνο  ξεσηκώσε  το κοινό,  ενώ με τις  δυνατές ερμηνείες στις μπαλάντες που την έχουμε αγαπήσει όπως «Λυπάμαι Ειλικρινά», «Ήταν ψέμα» και «Θα περιμένω», η Έλλη μας καθήλωσε κερδίζοντας το  πιο θερμό χειροκρότημα ενώ τα λουλούδια στρώθηκαν χαλί στα πόδια της!

Λίγο μετά τη μία και μισή φτάνει η ώρα για τον πρωταγωνιστή του σχήματος. Οι θαμώνες που είχαν γεμίσει το TEATRO από πολύ νωρίς, δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα για να υποδεχτούν τον Βασίλη Καρρά. Στις πρώτες κιόλας νότες της εισαγωγής ο κόσμος αρχίσε να τραγουδάει τους στίχους απ’  τα τραγούδια του δημοφιλή καλλιτέχνη , ενώ με την εμφάνιση του στην σκηνή στο άκουσμα του «Καλησπέρα και καλή βραδιά», ο κόσμος όρθιος τον χειροκροτούσε ενώ τα βεγγαλικά είχαν δημιουργήσει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που δεν αφήσε κανέναν ασυγκίνητο! Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η εμφάνιση του Βασίλη Καρρά και Έλλης Κοκκίνου  στο ντουέτο «Δεν την παλεύω» και στο «Αχάριστη και αλήτισσα». Το hit της εποχής «Λόγια φιλικά» μαζί με τους Αλχημιστές αποτέλεσε την έκπληξη του σχήματος κερδίζοντας ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα.

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που τίμησαν με την παρουσία τους την πρεμιέρα του σχήματος, ανάμεσα τους ο συνθέτης-στιχουργός των επιτυχιών Φοίβος, ο Θάνος Πετρέλης, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Γιώργος Γιαννιάς, η Δέσποινα Καμπούρη , η Ελευθερία Παντελιδάκη, ο Φαίδων Κεφαλέας, ο Χάρης Κωστόπουλος, η Νεσχάν Μουλαζίμ, η Βίκυ Γεροθόδωρου, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, η Διονυσία Κούκιου.

Από τις 24 Φεβρουαρίου  κάθε Πέμπτη-Παρασκευή και Σάββατο στο TEATRO Music Hall…

Δείτε φωτογραφίες από τη πρεμιέρα…
PHOTOS: Αργύρης Κωνσταντίνου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here