11/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η διάσπαση των Oasis και η οριστική αποχώρηση του Noel Gallagher από το γκρουπ με το οποίο αναδείχθηκε, προκάλεσε θλίψη στους φίλους του συγκροτήματος.

Προκάλεσε ωστόσο και ελπίδες ότι από τη διάσπαση αυτή θα δημιουργηθούν …δύο νέα γκρουπ που θα φέρουν τη σφραγίδα των Oasis! Κι ενώ ο Liam συνέχισε την πορεία του δημιουργώντας, μαζί με τους συνεργάτες του στους Oasis, τους Beady Eye, ο Noel αποφάσισε να αυτονομηθεί και να συνεχίσει την καριέρα του μόνος.

Beady Eye

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν πριν λίγους μήνες ότι ο Noel σύντομα θα έμπαινε στο studio, αποδείχθηκαν λανθασμένες και έκτοτε αρκετές φορές ξανακυκλοφόρησαν, διαψευδόμενες κάθε φορά από τα γεγονότα.

Κι ενώ οι Beady Eye ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ, με τίτλο “Different Gear, Still Speeding” στα τέλη του μηνός, ο Noel δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν ετοιμάζει κάτι, απογοητεύοντας τους θαυμαστές του.

Noel Gallagher

Δεν ηχογραφώ τίποτα καινούριο. Ό,τι υπάρξει, θα κυκλοφορήσει όταν θα είναι έτοιμο. Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει να ηχογραφώ, συνεπώς δεν ξέρω πότε θα κυκλοφορήσω κάτι”, απάντησε σε ερωτήσεις βρετανικού ραδιοφωνικού σταθμού.

Οι θαυμαστές μου ας μην είναι ανυπόμονοι. Ο δίσκος θα πάρει τη σειρά του αλλά η κυκλοφορία του θα καθυστερήσει. Δεν πρόκειται να δείτε κάτι από μένα σύντομα”, ολοκλήρωσε ο Noel, ο οποίος μας δίνει την εντύπωση ότι περιμένει να ακούσει τον νέο ήχο των Beady Eye πριν ετοιμάσει την «απάντησή» του!

Επί του παρόντος, πάντως, θα αρκεστούμε στις δηλώσεις του και θα κάνουμε υπομονή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here