29/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Προς το διαζύγιο φαίνεται ότι οδεύουν η Katy Perry και ο Russell Brand, αν τα δημοσιεύματα αποδειχθούν αληθινά!

Το διάσημο ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον περσινό Οκτώβρη στην Ινδία, είχε έναν πολύ άσχημο καυγά αυτές τις μέρες, με αποτέλεσμα να περάσουν χωριστά τις γιορτές. Και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ευθύνεται η Katy. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ενώ όλα ήταν προγραμματισμένα για να περάσουν τις άγιες μέρες στη Βρετανία με την οικογένεια του Russell, η Katy αποφάσισε την τελευταία στιγμή να πάει στη Χαβάη με φίλους της.

Το US Weekly περιγράφει έντονους διαλόγους με ανταλλαγή πολλών …γαλλικών (όχι φιλιών!) : “Άντε και $#^%#@ Θα κάνω ό,τι μου κάνει κέφι”, φέρεται να είπε η Katy στον σύζυγό της που απάντησε στο ίδιο ύφος : “Άντε @#%#@^ εσύ”!

Η Katy πήγε στη Χαβάη όπου φωτογραφήθηκε να απολαμβάνει τη θάλασσα με τους φίλους της και χωρίς να φοράει τη βέρα της, ενώ ο Russell έκανε Χριστούγεννα στην Κορνουάλη. Δεν έχουν χωρίσει ακόμα, αλλά τα πράγματα δεν είναι καλά”, ανέφερε η πηγή του περιοδικού. “Ο καυγάς συνεχίζεται και χειροτερεύει. Η Katy πιστεύει ότι ο Russell δε σέβεται τους γονείς της, τις χριστιανικές της αρχές και τους φίλους της”.

Πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει και πάλι φήμες περί διαζυγίου, αλλά και οι δύο τις είχαν διαψεύσει. Ωστόσο, οι χαρακτήρες τους είναι τέτοιοι που όλα αυτά μπορεί να αποτελέσουν απλά μια κακή παρένθεση στον γάμο τους. Ο χωρισμός μπορεί να συμβεί από μέρα σε μέρα. Αλλά είναι και οι δύο τόσο δραματικοί και εκκεντρικοί, που η σχέση τους μπορεί να διορθωθεί και να γίνει καλύτερη στο μέλλον”, ολοκλήρωσε η πηγή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here