31/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Jennifer Lopez κατέκτησε μια ακόμα πρωτιά στην καριέρα της, αυτή τη φορά όχι στα charts, αλλά στη λίστα των δημοφιλέστερων διασήμων που δημοσίευσε το περιοδικό Forbes.

Το γνωστό περιοδικό των πλούσιων και διάσημων, όπως κάθε χρόνο, προχώρησε  στην επεξεργασία των οικονομικών απολαβών αλλά και της «επιρροής» των σταρ από το χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, της μόδας, του αθλητισμού και των εκδόσεων.

Η Λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιός, με τον τελευταίο της δίσκο να έχει κυκλοφορήσει το 201, την ταινία “What to Expece When You ’re Expecting” να προβάλλεται αυτές τις μέρες, την παγκόσμια, αλλά περιορισμένη, περιοδεία “Dance Again” να προετοιμάζεται και τη συνεργασία της με τον Enrique Iglesias στην κοινή τους περιοδεία στην Αμερική, βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας του Forbes, από την οποία «εκτόπισε» τη διάσημη Oprah Winfrey αφήνοντάς την στη δεύτερη θέση.

Οι …μετρήσεις του Forbes γίνονται πέραν των οικονομικών, στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εμφανίσεις, στα δημοσιεύματα για κάθε προσωπικότητα του χώρου, την παρουσία  τους στο internet και το πόσο δημοφιλείς είναι σε Facebook και Twitter. Η Jennifer, παρόλο που δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, κατόρθωσε να έχει την καλύτερη «απόδοση» στη συνολική αποτίμηση, κερδίζοντας την πρώτη θέση.

Από το χώρο της μουσικής ο Justin Bieber βρέθηκε στην τρίτη θέση, η Rihanna στην 4η, η Lady Gaga στην 5η, η Britney Spears στην 6η και η Katy Perry στην 8η. Η Taylor Swift κατετάγη 11η, η Beyonce 16η, o Elton John 17ος, ο Paul McCartney 21ος, ενώ η Adele που έχει σαρώσει τα μουσικά βραβεία παγκοσμίως, μόλις 24η.

Η πρώτη δεκάδα της λίστας του Forbes :

Jennifer Lopez
Oprah Winfrey
Justin Bieber
Rihanna
Lady Gaga
Britney Spears
Kim Kardashian
Katy Perry
Tom Cruise
Steven Spielberg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here