10/2/2011
www.musiccorner.gr

Το TEATRO Music Hall από την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου υποδέχεται τον Βασίλη Καρρά και την Έλλη Κοκκίνου. Ύστερα από την επιτυχία του σχήματος στην Θεσσαλονίκη που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της νυχτερινής ζωής της συμπρωτεύουσας, οι δυο καλλιτέχνες ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα.

Ο Βασίλης Καρράς, ο «άρχοντας» του Ελληνικού τραγουδιού όπως τον αποκαλούν και όχι άδικα, για ακόμη μια σεζόν επιστρέφει στο TEATRO Music Hall όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία τρία χρόνια σημειώνοντας  τεράστια επιτυχία.  Με το τραγούδι του «Παράξενη Βροχή (Σώμα υποταγής)» να έχει γίνει ήδη μεγάλη επιτυχία , καθώς και  με την ανατρεπτική συνεργασία του με τους Αλχημιστές στο τραγούδι «Λόγια φιλικά» να είναι ένα απ’ τα hits της εποχής ο Βασίλης Καρράς αυτή την σεζόν υπόσχεται ότι στο TEATRO Music Hall οι νύχτες θα είναι διαφορετικές. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μετά από τις αξέχαστες επιτυχίες με τον Φοίβο, συνεργάζεται ξάνα με τον συνθέτη-στιχουργό των επιτυχιών,   στο ντουέτο με την   Έλλη Κοκκίνου   «Δεν την παλεύω»  το οποίο θα μας παρουσιάσουν live στην σκηνή του TEATRO.

Η Έλλη Κοκκίνου, ύστερα απ’ την επιτυχία της  συνεργασίας της με τον Βασίλη Καρρά στην Θεσσαλονίκη , επιστρέφει στην νυχτερινή Αθήνα ύστερα από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα με νέα τραγούδια δια χειρός Φοίβου αλλά και με τις επιτυχίες της «Όντως», «Αποχωρώ», «Λυπάμαι ειλικρινά», «Κοσμοθεωρία», «Ήταν ψέμα», «Μασάι», «Έρωτα μου», «Δεν γίνεται»,  που έχουμε αγαπήσει.

Μαζί τους η Μαρία Ιακώβου, μια απ’ τις καλύτερες λαϊκές φωνές της νέας γενιάς, με το νέο της τραγούδι «Άντε γεια» αλλά και τις επιτυχίες της «Μαύρα μεσάνυχτα», «Για σένα ανασαίνω», «Πάλι δεν είσαι εδώ», «Είναι κάτι δειλινά» καθώς και το συγκρότημα Αλχημιστές που μας συστήθηκαν μέσω του τραγουδιού «Λόγια φιλικά» στο οποίο συμμετέχει ο Βασίλης Καρράς και είναι ένα απ’ τα radio hits της εποχής.

TEATRO MUSIC HALL
Ημέρες λειτουργίας: Πέμπτη- Παρασκευή –Σάββατο
Διεύθυνση: Λ. Ποσειδώνος 26-28 Καλλιθέα
Τηλέφωνο: 210-9400726 & 727

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here