21/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Λίγες μέρες μετά το πάρτυ γενεθλίων που έδωσε η Rihanna με καλεσμένο τον Chris Brown, ήρθαν και τα onlibe «ραβασάκια» να δώσουν νέα τροφή στις φήμες περί επανένωσης του τέως ζεύγους!

Οι πληροφορίες των τελευταίων εβδομάδων μιλάνε για αρκετές επαφές, τηλεφωνικές και προσωπικές, μεταξύ των δύο καλλιτεχνών, αλλά και για ενδεχόμενη δισκογραφική συνεργασία τους, καθώς η Rihanna ετοιμάζει ένα remix του “Cake” και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να συμμετάσχει ο Chris.

Χθες 20 Φλεβάρη, ημέρα των γενεθλίων της Rihanna, ο Brown έστειλε ευχές στην τραγουδίστρια : “Χρόνια Πολλά Robyn” έγραψε στο Twitter, χρησιμοποιώντας το πρώτο όνομά της. Η ευχαριστήρια απάντηση από τη Rihanna ήταν άμεση, προκαλώντας σχόλια καθώς και η Katy Perry έστειλε ευχές, αλλά δεν έλαβε τόσο άμεση απάντηση!

Εκτός από τους διάσημους, φυσικά, η Rihanna δέχθηκε εκατοντάδες ευχετήρια μηνύματα από θαυμαστές της, τους οποίους ευχαρίστησε για τις ευχές : “Σας αγαπώ όλους. Σας ευχαριστώ που με κάνετε να αισθάνομαι μοναδική”, έγραψε. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στη Βρετανία και ετοιμάζεται σκληρά για την εμφάνισή της στα Brit Awards, καθώς θέλει να εντυπωσιάσει.

Να τα κατοστήσει, λοιπόν, η 24χρονη τραγουδίστρια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here