6/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο λόγος για το ντουέτο της Rihanna με τον Chris Brown, μια συνεργασία που εξέπληξε όχι μόνο τους θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών αλλά και γενικότερα τον κόσμο της μουσικής.

Η παλιότερη ιστορία τους είναι πολύ γνωστή και περιττεύει να την επαναλάβουμε. Τον τελευταίο, όμως, καιρό, οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν αρκετά κοντά, τόσο ώστε κάποιοι να κυκλοφορούν φήμες ότι τα ξαναβρήκαν. Αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως μέχρι τώρα, η επίσης φημολογούμενη συνεργασία τους επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς οι δύο καλλιτέχνες κυκλοφόρησαν remix από δικά τους κομμάτια με τη συμμετοχή του …άλλου!

Ωστόσο, η συνεργασία αυτή δεν έγινε για να «σοκάρει» ή να προκαλέσει το κοινό, αλλά επειδή η ίδια η τραγουδίστρια ήθελε να στείλει ένα «καθαρό» μήνυμα. “Ηχογράφησε με τον Chris όχι για να σοκάρει την κοινή γνώμη, αλλά για να θυμίσει στον κόσμο ότι ο Chris κατάλαβε το λάθος του, πλήρωσε το τίμημα που του αναλογούσε και προχώρησε μπροστά”.

Η Rihanna πιστεύει ότι ο Chris είναι ένας πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης. Και είναι πεπεισμένη ότι μια κακή στιγμή του δεν πρέπει να τον χαρακτηρίζει και να τον ακολουθεί για ολόκληρη τη ζωή του, ούτε να καταστραφεί η καριέρα του εξαιτίας της”, δήλωσε άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας στο βρετανικό περιοδικό More!.

Όσο για τη φημολογούμενη επανασύνδεσή της με τον Brown, υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις. Άλλοι πιστεύουν ότι θα της κάνει καλό και άλλοι ότι μπορεί να βλάψει την καριέρα της. Οι περισσότεροι, πάντως, θεωρούν ότι η Rihanna πρέπει να αλλάξει κατοικία. “Η Rihanna μίλησε με τον Jay-Z που της συνέστησε να μετακομίσει στο Λονδίνο”.

Από τη μία πλευρά, η Rihanna προφανώς θέλει να τα ξαναφτιάξει με τον Chris. Αλλά ταυτόχρονα η τραγουδίστρια αποτελεί πρότυπο για χιλιάδες έφηβα κορίτσια και δεν μπορεί να επανασυνδεθεί με τον άνθρωπο που τη χτύπησε. Θα «περνούσε» εσφαλμένα μοντέλα. Ο καλύτερος τρόπος να αποφύγει κάποιος τον πειρασμό είναι να απομακρυνθεί απ’ αυτόν”, ολοκλήρωσε η πηγή του περιοδικού…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here