28/5/2013
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Κυκλοφορεί στις 1 Ιουνίου το νέο album των Κίτρινων Ποδηλάτων με τίτλο “Ετών 16“. Τα τραγούδια του δίσκου, στον οποίο συνυπάρχουν ηλεκτρικοί ήχοι, αλλά και ακουστικές μπαλάντες, υπογράφουν οι Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς. Συνοδοιπόροι στο νέο μουσικό ταξίδι της μπάντας, 4 αγαπημένοι καλλιτέχνες, η Μελίνα Κανά, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Μπάμπης Στόκας!

kitrina-podilata_etwn-16

Το άλμπουμ “Ετών 16” είναι αφιερωμένο στα 16χρονα παιδιά που είναι “αναγκασμένα να αντιμετωπίσουν ένα “αύριο” που τους προσφέρει επιλογές κάθε άλλο παρά εφάμιλλες των ικανοτήτων τους” όπως γράφουν στο στο σημείωμά τους οι δημιουργοί. Τα Κίτρινα Ποδήλατα εύχονται με αυτή τη δισκογραφική τους δουλειά να κάνουν έστω και ένα μόνο παιδί αυτής της γενιάς να ονειρευτεί, να προσπαθήσει, να πεισμώσει, να χαμογελάσει, να ερωτευθεί και να πιστέψει στις δυνάμεις τους.

Kitrina_podilata

Το νέο αυτό album καθώς και όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες θα παρουσιάσουν τα “Κίτρινα Ποδήλατα” στην μεγάλη συναυλία τους στην Τεχνόπολις στις 15 Ιουνίου παρέα με τους φίλους τους Γλυκερία, Νίκο Ζιώγαλα, Βασίλη Καζούλλη, Μελίνα Κανά, Γιάννη Κότσιρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Θάνο Μικρούτσικο, Αντώνη Μιτζέλο, Δέσποινα Ολυμπίου, Μίλτο Πασχαλίδη, Ορφέα Περίδη, Μπάμπη Στόκα, Διονύση Τσακνή, Υπόγεια Ρεύματα και την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here