23/12/2010
www.musiccorner.gr

Τα χειρότερα στον χώρο της μουσικής κυκλοφόρησε το site idolator.com για τη χρονιά που φεύγει. Ανάμεσα στους …διακριθέντες οι Kings Of Leon, ο 50 Cent, o Wyclef Jean αλλά και η Katy Perry!

Πρώτος και καλύτερος ήταν ο 50 Cent, όχι για κάποιο άσχημο τραγούδι αλλά γιατί ανέβαζε συνεχώς προσβλητικά μηνύματα στο προφίλ του στο Twitter τα οποία είχαν αποδέκτες τον Kanye West, την Paris Hilton αλλά και τον boxer Floyd Mayweather!

Αμέσως μετά έχουμε τον τελευταίο δίσκο της Christina Aguilera, το «Bionic», που αναμενόταν με μεγάλες προσδοκίες αλλά αντ’ αυτού απέτυχε παταγωδώς, κάνοντας πολύ μέτριες πωλήσεις και λαμβάνοντας πολύ κακές κριτικές.

Αξέχαστο είναι και το περιστατικό που βίωσαν οι Kings Of Leon στη συναυλία τους στο St Louis, αφού κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους ένα σμήνος περιστεριών άρχισε να ρίχνει …κουτσουλιές, οι οποίες «στόλισαν» τον μπασίστα της μπάντας Nathan Folowill στο πρόσωπο αναγκάζοντας τη μπάντα να διακόψει τη συναυλία!

Ούτε όμως ο Wyclef Jean γλίτωσε την είσοδο του στη λίστα με τις «πατάτες» του 2010 αφού τον περασμένο Αύγουστο ανακοίνωσε την πρόθεση του να κατέβει υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Αϊτής. Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο αφού δεν είχε διαβάσει τους νόμους που διέπουν το Σύνταγμα της χώρας οι οποίοι λένε πως ο κάθε υποψήφιος για πολιτικό αξίωμα θα πρέπει προηγουμένως να έχει ζήσει τουλάχιστον πέντε χρόνια στην χώρα. Ο Wyclef δεν απέσυρε την υποψηφιότητα του, δεχόμενος τα πυρά πολλών καλλιτεχνών για την ανοησία του.

Τελευταία στην …συμπαθητική αυτή λίστα είναι η Katy Perry και η εμφάνιση της στο παιδικό «Sesame Street». Η συμπαθής τραγουδίστρια φορούσε ένα πράσινο φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, κάτι που προκάλεσε την οργή πολλών γονέων, με αποτέλεσμα η εμφάνιση της να κοπεί. H ίδια, σε μετέπειτα εμφάνιση της σε άλλη εκπομπή, διακωμώδησε το περιστατικό, φορώντας τον Elmo στην μπλούζα της!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here