9/12/2010
www.musiccorner.gr

Η τελευταία περιοδεία των Judas Priest θα είναι η επερχόμενη τους σύμφωνα με ανακοίνωση που ανέβηκε στο site τους. Η ανακοίνωση λέει χαρακτηριστικά:

«Έχοντας εξορμήσει σε όλο τον κόσμο για περίπου 40 χρόνια και έχοντας κατοχυρώσει το δικό τους όνομα στο heavy metal σε όλες τις τέσσερις γωνίες του πλανήτη, οι Judas Priest -μια από τις πιο επιδραστικές heavy metal μπάντες όλων των εποχών- ανακοίνωσαν ότι αυτή θα είναι και η τελευταία τους παγκόσμια περιοδεία».

«Παρ’ όλα αυτά, οι μεγάλοι Priest θα βγουν δυνατοί, καθώς θα rockάρουν τον πλανήτη, ξεκινώντας το 2011 στην τεράστια Epitahp περιοδεία, επισκεπτόμενοι όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου και παίζοντας τα τραγούδια που βοήθησαν στο να γίνει το όνομα των Judas Priest συνώνυμο του heavy metal. Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα ανακοινώσουμε και άλλες ημερομηνίες -πληροφορίες θα έρθουν σύντομα- οπότε αρχίστε να ετοιμάζεστε για να ροκάρετε μια τελευταία φορά με τους ασύγκριτους Judas Priest».

Mέχρι στιγμής οι Judas Priest έχουν επιβεβαιώσει πως θα εμφανιστούν σε οχτώ φεστιβάλ, στη Σουηδία, στη Φινλανδία, στη Δανία και σε μερικά ακόμα…

Αναλυτικά οι επιβεβαιωμένες εμφανίσεις της μπάντας:

9 Ιουνίου – Sweden Rock Festival, Sweden
11 Ιουνίου – June Sauna Festival, Finland
17 Ιουνίου – Copenhell Festival, Copenhagen, Denmark
19 Ιουνίου – Hellfest, Nantes, France
22 Ιουνίου – Gods Of Metal Festival, Milan, Italy
25 Ιουνίου – Graspop Festival, Belgium
23 Ιουλίου – High Voltage Festival, London, UK
5 Αυγούστου – Wacken Festival, Germany

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here