10/5/2011
www.musiccorner.gr

Το Μικρό Μυστικό της Ζωής είναι ένα μουσικό παραμύθι που αναφέρεται στη σχέση του Ανθρώπου με τη Φύση. Μια ιστορία ειπωμένη με στοχαστική διάθεση και έντονο οικολογικό προβληματισμό. Ο παραμυθένιος λόγος της Γεωργίας Βεληβασάκη, πλάθοντας με ευαισθησία και χιούμορ λέξεις και εικόνες άλλοτε φανταστικές και άλλοτε ρεαλιστικές, περιγράφει  την ακόρεστη επιθυμία του ανθρώπου να εκμεταλλευτεί και να υποτάξει τη Φύση, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι έτσι οδηγείται στην αυτοκαταστροφή. Το μόνο που ίσως μπορέσει να τον σώσει είναι να βρει το Μικρό Μυστικό της Ζωής.

Το παραμύθι παρουσιάζουν οι δημιουργοί του Γεωργία ΒεληβασάκηΚώστας Αθυρίδης ενώ παράλληλα προβάλλεται video wall το οποίο λειτουργεί διαδραστικά με την αφήγηση, τα τραγούδια και τα δρώμενα επί σκηνής.

Μετά τη μουσικοθεατρική παράσταση του παραμυθιού θα ακουστούν ζωντανά και άλλα παραμυθοτράγουδα, όπως «Η Μάγισσα Σκουποξυλάνθη» (Ο κόσμος ανάποδα), «Ρόζα Ροζαλία» (Λιλιπούπολη), «Μίλα μου για Μήλα», «Ελεφαντάκι» (Ο Τεμπέλης Δράκος), αλλά και τραγούδια-ιστορίες για μεγάλους. Η δροσερή φωνή της Γεωργίας Βεληβασάκη, πλαισιωμένη από τους Gaia+ και τον τραγουδοποιό Άρη Ζαρακά (Magic de Spell, Active Member, ΡΟΔΕΣ), μας προσκαλεί σε μια παραμυθένια και ταξιδιάρικη βραδιά, με μελωδίες, ρυθμούς και ηχοχρώματα από την Κρήτη ως το Μεξικό, τραγούδια του Θανάση Σκορδαλού, της Yasmin Levy, του Μάνου Χατζιδάκι, της Celia Cruz, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, καθώς και τραγούδια από τη, μέχρι σήμερα, προσωπική της δισκογραφία.

Παίζουν:
Γεωργία Βεληβασάκη – αφήγηση/τραγούδι/Σελήνη
Κώστας Αθυρίδης – Άνθρωπος
Αντώνης Καργόπουλος – Ήλιος
Αναστάσης Χαμηλάκης – πλήκτρα
Άρης Ζαρακάς – κιθάρα
Λευτέρης Ανδριώτης – κρητική λύρα/Αστραπόβροντα
Έλσα Παπέλη – τσέλο/Αστέρια
Γιώργος Κωστόπουλος – κοντραμπάσο/Βουνά
Ανδρέας Ανδρικόπουλος – τύμπανα/Αστραπόβροντα
Νατάσσα Χρηστίδου – φωνητικά
και η μικρή Αφροδίτη Μαυρίδου – Ευχή

Club Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία

Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20:00
Ωρα έναρξης: 21:00

Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 12€, Φοιτητικό-μαθητικό: 10€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here