2/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το πολυαναμενόμενο video clip για το τραγούδι της Lady GagaMarry The Night” παρουσιάστηκε επισήμως χθες αποκλειστικά μέσα από το Eonline.com, ενώ από σήμερα θα είναι διαθέσιμο μέσω των iTunes και VEVO.

Το clip έχει διάρκεια 13 λεπτών και τη σκηνοθεσία υπογράφει η ίδια η τραγουδίστρια. Το clip περιλαμβάνεται σε ένα «αφιέρωμα» στην LG που περιέχει και μία ολιγόλεπτη αποκλειστική συνέντευξή της.

Στο μεταξύ, η LG μίλησε στο περιοδικό Elle στο οποίο αποκάλυψε ότι είναι ατρόμητη. Δεν την φοβίζει τίποτα και δεν υποχωρεί, υπερασπιζόμενη τις ενέργειές της : “Δε μετανιώνω για τίποτα”, δηλώνει χαρακτηριστικά. Αν ήξερα κάποια πράγματα νωρίτερα, δεν θα ήμουν εδώ που έφτασα, γιατί ένα σημαντικό στοιχείο μου είναι η έλλειψη φόβου. Δε φοβάμαι τίποτα. Είναι σα να πηδάω με κλειστά μάτια από ένα κτίριο και δεν ξέρω που θα προσγειωθώ και δε μ’ ενδιαφέρει κιόλας”.

Η Lady Gaga πιστεύει ότι το μυστικό της δημιουργικότητας είναι η αυτοπεποίθηση. Θεωρεί, ακόμα, ότι ο καλλιτέχνης πρέπει να πιστεύει στην ύπαρξη της τέχνης ως αυτούσια ύπαρξη και όχι δημιούργημά του. “Πρέπει να εμπιστευτείς την ίδια την τέχνη. Αν δεν εμπιστευτείς την τέχνη δε θα σ’ εμπιστευτεί ούτε κι εκείνη. Η τέχνη θα με εμπιστευτεί ή θα με καλέσει να γίνω ο εκφραστής της”, ολοκλήρωσε η Lady Gaga.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here