18/5/2012
www.musiccorner.gr

Το INFE GREECE The Greek eurovision fanclub είναι στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν και μεταδίδει τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή “Aphrodisiac“…

Tο σίγουρο είναι ότι τα παιδιά μας δουλεύουν πολύ σκληρά και ολοκλήρωσαν και την δεύτερη τους πρόβα πριν λίγη ώρα στη σκηνή. Μία ακόμα επιτυχημένη πρόβα.
Ήδη στα στοιχήματα των χωρών που περνάνε στον τελικό -και που έχει αναρτηθεί σε αίθουσα του Crystal Palace η Ελλάδα φιγουράρει στην δεύτερη θέση.
Αρέσουμε όπως δείχνουν τα πράγματα…!

Η δεύτερη χθεσινή πρόβα με εντελώς διαφορετική εμφάνιση με ομοιογένεια μεγάλη ενεργητικότητα και σίγουρα πολύ καλή χορογραφία! Στην ουσία δεν άλλαξε και πολύ από την πρώτη πρόβα αλλά αυτή την φορά η Ελληνική αποστολή ήταν πιο συγχρονισμένη και έχουν ξεπεράσει το τρακ της πρώτης επαφής με την σκηνή του Μπακού!

Η χώρα μας δεν έδειξε το πώς θα εμφανιστεί στον ημιτελικό μας το κρατάει για έκπληξη! «Το σίγουρο είναι ότι το φόρεμα που θα φοράει η Ελευθερία θα είναι πάρα πολύ ωραίο» όπως η ίδια μας δήλωσε άλλωστε.

Πολύ δυνατή σκηνική παρουσία με φόντο χρυσά κοχύλια και αρχαϊκές κολώνες -που ίσως βελτιωθούν ακόμα λίγο- με πολύ ωραία ερμηνεία μ ένα καυτό κολλητό σορτσάκι και με την όλη εμφάνιση της Ελληνικής αποστολής να δείχνει όπως της πρέπει: “ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΗ”!

Στο τέλος του τραγουδιού οι χορευτές σηκώνουν την Ελευθερία ψηλά, που “γράφει” πολύ-κατά γενική ομολογία στην κάμερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here