28/12/2010
www.musiccorner.gr

Την ανθρωπιά του έδειξε πριν από λίγες ημέρες o Justin Bieber, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει το λεωφορείο της περιοδείας του για να μεταφέρει παιχνίδια και λιχουδιές που θα προέρχονταν από δωρεές των θαυμαστών του και θα τα μοιράζει σε παιδιά που έχουν ανάγκη, ανάλογα με τις πόλεις όπου πηγαίνει για συναυλίες.

Αυτή η αξιέπαινη ενέργεια έγινε και με την συνδρομή του ραδιοφωνικού σταθμού Q100, που καλούσε τους θαυμαστές να αφήσουν τα δώρα τους στο λεωφορείο της περιοδείας το οποίο θα τους περίμενε με τις …πόρτες ανοιχτές! Η ανταπόκριση υπήρξε κάτι παραπάνω από θετική, αφού το λεωφορείο γέμισε με παιχνίδια, γλυκά και ρούχα μέσα σε λίγες ώρες, τα όποια δοθήκαν στην κλινική Children’s Healthcare Of Atlanta. Δεν τελείωσαν όμως μόνο εδώ οι εκπλήξεις, αφού ο Bieber πήρε στο πούλμαν μερικά άρρωστα παιδάκια προκειμένου να τους δώσει τα δώρα αυτοπροσώπως αλλά και να γνωριστεί μαζί τους!

«Αφού έχω ένα τόσο μεγάλο λεωφορείο, γιατί να μην το μοιραστώ με μερικά παιδιά; Υπήρχε και ένα κορίτσι που είχε τεχνητό πόδι και επάνω του είχε ζωγραφίσει το πρόσωπο μου. Ήταν φανταστική η γνωριμία μας!» δήλωσε ο Bieber μετά το πέρας της …φιλανθρωπικής του αποστολής. Μπράβο του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here