29/11/2010
www.musiccorner.gr

Ο Χρήστος Μόραλης, με την κυκλοφορία του πρώτου και ομότιτλού του album, από την Universal Music, ξεκινάει δυναμικά τις εμφανίσεις του στο Doors!

Το Doors είναι ένα μέρος που δε χρειάζεται συστάσεις, καθώς πρόκειται για το πιο “hot spot” στέκι του Κολωνακίου, στην καρδιά της Αθήνας, το όποιο ξεχωρίζει από το British style περιβάλλον του, τα δυνατά parties και την μπιτάτη fusion κουζίνα του!

Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν τα Κυριακάτικα Parties με τον Χρήστο Μόραλη σε ένα live με ελληνικό και ξένο pop & rock! Συμμετέχει η Άννα Τζαφέρη.

Οι ρυθμοί και ο υδράργυρος ανεβαίνουν στα ύψη καθώς ξετυλίγονται αγαπημένες rock και dance επιτυχίες μέσα από ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα στο όποιο ο Χρήστος μας  παρουσιάζει και τρία τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά. Το “Ονειρο Κακό”, που παίζεται δυνατά σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας, το “Είναι Αρκετά Πιθανό” σε στίχους και σύνθεση του Άρη Κλεισούρα, και το “Όσο Mακριά Tόσο Kοντά” σε στίχους της Σάννυς Μπαλτζή και μουσική των Dream Sequence.

DRUMS: Μιχάλης Σκουτέλης
BASS: Θανάσης Σκουτέλης
KEYBOARDS: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος
DJ SET on STAGΕ: Konstantinos Vavalikoudis

SUNDAY & THE CITY SHOWS – Christos Moralis feat Anna Tzaferi
Rock ‘n’ Dance vibes @ DOORS every SUNDAY !!!

Doors
Καρνεάδου 25-29, Κολωνάκι,
τηλ. 210.7250904

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here