19/12/2013
www.musiccorner.gr

Εννέα αγαπημένοι τραγουδιστές, τραγουδοποιοί και ηθοποιοί διαβάζουν παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες σε μικρά και… μεγάλα παιδιά! Μερικές φορές τραγουδούν κιόλας! Ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμβάλουν στην προσπάθειά μας να μαζέψουμε χρήματα και δώρα για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου. (www.kivotostoukosmou.org) Κάποια άλλα παιδιά, αυτά από το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης θα φτιάξουν το σκηνικό των εκδηλώσεων.

ianos_afisa_2013_12_01

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
22/12: Ευανθία Ρεμπούτσικα και Ελένη Ζιώγα
23/12: Φοίβος Δεληβοριάς
24/12: Νίκος Πορτοκάλογλου
27/12: Μάρκος Κούμαρης (Locomondo)
28/12: Διονύσης Σαββόπουλος
29/12: Πέμη Ζούνη
30/12: Ελεωνόρα Ζουγανέλη
31/12: Πάνος Μουζουράκης

*Κάθε γονιός που έρχεται στις εκδηλώσεις μας αγοράζει εισιτήριο των 5 ευρώ που διατίθεται απευθείας στην «Κιβωτό του Κόσμου».

*Κάθε παιδί που μπαίνει στο χώρο των εκδηλώσεων δεν πληρώνει είσοδο αλλά φέρνει ένα δώρο για τα παιδιά της «Κιβωτού». Χωρίς συγκεκριμένη περιγραφή ή οικονομική αξία. Ένα παιδί κάνει δώρο σε ένα άλλο παιδί. Έτσι απλά…

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς.

“…Για μένα, πάντως, από τότε που έπαψα να είμαι παιδί, τα Χριστούγεννα είναι πάντα μνήμη. Μια γιορτή όπου επιστρέφω. Τα Χριστούγεννα, θυμάμαι ‑ και την Πρωτοχρονιά, ελπίζω…”
Νίκος Δήμου

Ιανός
Σταδίου 24
Από 22 ως 31 Δεκεμβρίου 12:00 με 13:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here