23/12/2011
www.musiccorner.gr

Νέο τραγούδι κυκλοφορεί από την Puzzle Music με τίτλο “Second Chance”. Τα έσοδα του τραγουδιού, το οποίο κυκλοφορεί από τους New Zero God & Friends έχει σκοπό να μαζέψει χρήματα για το ίδρυμα HAWC.

Σκοπός του ιδρύματος είναι η δημιουργία κοινωνικής αλλαγής και η ανάληψη δράσης κατά της βίας ανάμεσα στα ζευγάρια και της κακοποίησης των παιδιών καθώς και η προφύλαξη των σεξουαλικών μειονοτήτων από την κοινωνική καταπίεση. Η έδρα του HAWC είναι το Σάλεμ της Μασαχουσέτης και δρα σε όλη την Ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το “Second Chance” κυκλοφόρησε αρχικά το 2005 ως “You Always Get a Second Chance” στο άλμπουμ των NexusThe Beat Syndicate” και είναι μια σύνθεση του Δημήτρη Στεβή σε στίχους Μιχάλη Πούγουνα.

Με το νέο τους συγκρότημα, τους New Zero God, συνθέτης και στιχουργός, μαζί με τα άλλα δύο μέλη του group, τον κιθαρίστα Μιχάλη Χρήστου και τον μπασσίστα Χάρη Σταύρακα, αποφάσισαν να ξαναηχογραφήσουν το τραγούδι για έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Στην νέα αυτή εκτέλεση, εκτός των New Zero God, συμμετέχουν μουσικοί από 6 χώρες!

Ο Will Crewdson (κιθαρίστας του Adam Ant, της Johnette Napolitano –των Concrete Blonde – των Scant Regard, των Rachel Stamp κ.α.) παίζει την lead κιθάρα.

Ο Chris Tuke (τραγουδιστής των Άγγλων Berlin Black και μπασσίστας των Luxury Stranger) παίζει το μπάσσο.

Ο Martin Birke (τραγούδι και πλήκτρα στους Aμερικανούς Genre Peak και Hardboiled Wonderland) παίζει τα πλήκτρα.

Ο Raymond John Rosh των Νοτιοαφρικάνων ANKST, η Susana Egea των Ισπανών Stereoskop, ο Αμερικάνος μουσικός και ραδιοφωνικός dj Don Campau και ο Γερμανός μουσικός και dj Lord Litter τραγουδούν.

To εικαστικό της κυκλοφορίας ανέλαβε ο Άγγλος Shaun Histed-Todd ενώ το δύσκολο έργο πίσω απ την κονσόλα του ήχου ανέλαβε ενας παλιός γνωριμος της Ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής, ο Χρήστος Μανωλίτσης.

Οι ηχογραφήσεις των New Zero God και η μίξη έγινε στο στούντιο Zoom του Χρήστου Μανωλίτση.

Το λινκ για όποιον ενδιαφέρεται να κατεβάσει το τραγούδι είναι:

http://www.cdbaby.com/cd/newzerogodfriends

H χρέωση είναι 0.99 cents του Αμερικάνικου δολλαρίου και τα έσοδα πηγαίνουν καυευθείαν στον τραπεζικό λογαριασμό του HAWC.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα.το “Second Chance” θα είναι διαθέσιμο και από τα iTunes, Amazon, Napster καθώς και άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here