1/7/2011
www.musiccorner.gr

Ο Γιώργης Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν μια ξεχωριστή συναυλία με θέμα «Η σχέση του Μάνου Χατζιδάκι με τον Cole Porter» – ειδική παραγγελία για το φεστιβάλ Σύρου το βράδι της πανσελήνου, τη 13η Αυγούστου 2011.

Σε μιάμιση ώρα κάτω από το φως του γεμάτου φεγγαριού, στο λιμάνι της Σύρου, θα ακουστούν για πρώτη φορά μαζί τα τραγούδια του σπουδαίου αμερικανού συνθέτη Cole Porter και του δικού μας Μάνου Χατζιδάκι, τονίζοντας έτσι τη σχέση που υπάρχει στη μουσική τους. Με την ερμηνεία του ο Γιώργης Χριστοδούλου, η πιο ζεστή και καθαρή φωνή της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής, θα μας μεταφέρει σε ηχητικά τοπία γεμάτα γοητεία και ρομαντισμό.

Γνωστές και άγνωστες μελωδίες των δύο σπουδαίων συνθετών, άγνωστα ή ανέκδοτα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι σε τζαζ φόρμες, τραγούδια από τις δεκαετίες των 50 και 60 που έγιναν κλασικά, ζωντανεύουν με τη φωνή του Γιώργη Χριστοδούλου σε μια μαγική βραδιά στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Παίζουν οι μουσικοί: Alfred Ruci – ηλεκτρική και κλασική κιθάρα | Αντώνης Αρβανίτης – κοντραμπάσο | Ρόλυ Γιαμοπούλου – τύμπανα & κρουστά.

Στο φεστιβάλ Σύρου:

13 Αυγούστου 2011 | Αστέρια Ερμούπολης, Σύρος

ώρα έναρξης: 21.00 | είσοδος: €5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here