1/3/2011
www.musiccorner.gr

Ο Παντελής Θαλασσινός μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Club του Μύλου, επιστρέφει με δύο ακόμη παραστάσεις τον Μάρτιο (Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Μαρτίου 2011) παρουσιάζοντας τα ανέκδοτα ακόμη τραγούδια του «Κόντρα στον καιρό». Τους στίχους των τραγουδιών έχουν γράψει εκτός από τον ίδιο, ο Ηλίας Κατσούλης, ο Πόλυς Κυριακού,  η Ελένη Σιούφτα, η Ευαγγελία Ναρλή, η Χρυσάνθη Τουφεξή ενώ περιλαμβάνεται και ένα μελοποιημένο ποίημα του Κώστα Ουράνη.

Στο πρώτο μέρος μας συστήνει τα νέα του τραγούδια καθώς επίσης και αγαπημένα τραγούδια φίλων (Γιάννη Νικολάου, Βαγγέλη Γιαννάκη, Κώστα Φασουλά, Τάσου Ζαφειρίου, Σταμάτη Χατζηευσταθίου κ.α) ενώ στο δεύτερο μέρος θα απολαύσουμε τις γνωστές του επιτυχίες, που τραγουδήθηκαν από όλους μας, συγκίνησαν, αγαπήθηκαν και μας ταξιδεύουν ακόμα όπως την πρώτη φορά!

Πλάι του είναι η Μάρθα Μαυροειδή (στο τραγούδι και τα έγχορδα) μία εξαιρετική τραγουδοποιός η οποία θα ερμηνεύσει επίσης και τραγούδια από την πρώτη της προσωπική δουλειά «Ο Κήπος της Ρίλα».

Μαζί του οι «επίλεκτοι» μουσικοί:
Γιάννης Αγγελόπουλος τύμπανα
Γιώργος Βεντουρής  κοντραμπάσο
Δημήτρης Γάσιας  βιολί
Γιώργος Θεοδωρόπουλος πλήκτρα
Φίλιππος Λευκαδίτης κρούστα
Γιώργος Μακρής  γκάϊντα, φλογέρες, καβάλ
Δημήτρης Πάντος  κιθάρα, φωνή

Ηχοληψία : Γιώργος Καρυώτης – Ευτύχης Γιαννακούρας
Φωτισμός : Διαμαντής Μυλωνάς

Μύλος «Club»
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21.30
Τηλ. κρατήσεων: 2310 510081

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΓΕΙΑΣ,ΧΑΡΑΣ,&ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ!
    ΕΤΥΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΝΑ cd ΤΟΥ ΤΥΧΕΑ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ
    Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΗΡΕΜΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΛΥ!
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!ΠΑΡΌΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ SITE ΣΑΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! ΣΟΦΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here