22/11/2011
www.musiccorner.gr

Ο Αντώνης Ρέμος με τον Τόλη Βοσκόπουλο εκαναν πρεμιέρα στο Διογένης Studio την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Ένα κατάμεστο Διογένη, με ένα ιδιαίτερα θερμό κοινό και επώνυμες παρουσίες που καταχειροκρότησαν την επάνοδο αρχικά του Αντώνη Ρέμου στην νυχτερινή Αθήνα.

Ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος σεβόμενος απόλυτα τον συνοδοιπόρο του για φέτος τον χειμώνα, τον ανεπανάληπτο Τόλη Βοσκόπουλο, χειροκρότησε την είσοδό του στην σκηνή ξεσηκώνοντας έτσι τους θαμώνες οι οποίοι όρθιοι απέδωσαν χειροκροτώντας τιμή στον αγαπημένο ερμηνευτή.

Το πρόγραμμα του Αντώνη Ρέμου, γεμάτο μεγάλες επιτυχίες από τον τελευταίο του ιδιαίτερα επιτυχημένο δίσκο «Κλειστά τα στόματα» έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και ξεσήκωσε τους θαμώνες  που τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί του.

Ιδιαίτερα συγκινητική η είσοδος του Τόλη Βοσκόπουλου στην σκηνή του Διογένης Studio όταν ο Αντώνης Ρέμος τον κάλεσε στην σκηνή, ενώ παρέμεινε μαζί του για το πρώτο τραγούδι βοηθώντας τον να προσπεράσει την συγκίνηση.

Μια διαφορετική πρεμιέρα γεμάτη συναίσθημα και μεγάλα τραγούδια και από τους δύο καλλιτέχνες που απέδειξαν ότι θα αναστατώσουν φέτος την νυχτερινη Αθήνα με την σύμπραξη τους.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν και οι Όναρ με το ιδιαίτερο πρόγραμμά τους καθως και οι νέες φωνές που πλαισιώνουν τους δύο καλλιτέχνες, η Ευδοκία Καδή, η Μαλού, ο Κώστας Δόξας και ο Θανάσης Βάτσος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here