14/4/2010
www.musiccorner.gr

Οι 15 50 μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις τους τον φετινό χειμώνα στο Διογένης Studio με τον Αντώνη Ρέμο ανεβαίνουν στο stage του Socialista από την Τετάρτη 21 Απριλίου για να δημιουργήσουν το απόλυτο hit της άνοιξης.

Οι 15 50 έχοντας στο ενεργητικό τους αμέτρητα live σε μικρούς και μεγάλους χώρους με σπουδαίες συνεργασίες (Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Ζουγανέλη , Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νίκο Ζιώγαλα , Έλενα Παπαρίζου κ.α) έχουν στήσει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που και αυτή την φορά θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τα Live των 15 50 εδώ και χρόνια στέφονται με απόλυτη επιτυχία, κυρίως λόγω της εκπληκτικής σκηνικής τους παρουσίας αλλά και τον πρωτοποριακών επιλογών τους όσον αφορά τα τραγούδια και την παρουσίαση τους. Πάντα έχουν κάτι ιδιαίτερο να δείξουν και ένα μοναδικό τρόπο να απογειώσουν το κοινό και για αυτό μένει πιστό και τους ακολουθεί παντού.

Οι 15 50 παράλληλα με τις εμφανίσεις τους στο Socialista κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ με γενικό τίτλο “Αγριες Νύχτες“!

Οι 15 50 σχηματίστηκαν στις αρχές του 1998, και αποτελούνται σήμερα από τους: Αλέξη Μίχο-φωνητικά, Ρουσσέτο Δημητρόγλου-κιθάρα, Τάσο Σταύρακα-πλήκτρα, Ιωσήφ Μοσχόπουλο-κιθάρες – φωνητικά, Γιάννη Κουμέττη-μπάσο και τον Γιάννη Ράνη ντράμς.

Socialista
Τριπτολέμου 33, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων 210.3474733

Ώρα έναρξης : 22.30

Τιμές
Ποτό 9ε , σπέσιαλ 12ε
Φιάλη 90ε , σπέσιαλ 120ε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here