Μάιος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : Heaven

Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Στέφανος Κορκολής, «Ένα πιάνο-Μια φωνή»: Η παράσταση που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές επί δύο συνεχόμενες χρονιές στην ατμοσφαιρική σκηνή του  Gazarte, και ταξίδεψε τη μουσική και τα τραγούδια μας εκτός συνόρων (Λονδίνο, Βοστόνη Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Στουτγκάρδη, Ζυρίχη, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Μόναχο, Βουκουρέστι, Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα), ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί σε 2πλό cd.

Μια φωνή που μας ταξιδεύει στα πιο αγαπημένα μας ακούσματα με τρόπο μοναδικό και ένα πιάνο που με μαεστρία «παίζει» αναπάντεχα μουσικά παιχνίδια. Η μουσική τους συνάντηση στη σκηνή του Gazarte έκλεψε τις καρδιές του κόσμου. Λιτά, ουσιαστικά, ανθρώπινα, μελωδικά… «Λιώσαμε τα συναισθήματα των τραγουδιών και τα μεταφράσαμε εκ νέου. Ανοίξαμε τα μάτια της ψυχής και της καρδιάς μας και αφήσαμε τη μουσική να πλημμυρίσει το κάθε κύτταρό μας» αναφέρει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο σημείωμά της.

Οι καλύτερες στιγμές των παραστάσεων ‘αιχμαλωτίστηκαν’ σε ένα διπλό cd. 39 τραγούδια, ‘αρωματισμένα’  από τη μοναδική χημεία των δύο καλλιτεχνών στη σκηνή, ξεκινούν το ταξίδι τους στο χρόνο.… “το ταξίδι των δικών μας ψυχών στις ψυχές του κόσμου» , όπως δηλώνει ο Στέφανος Κορκολής!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here