10/1/2012
www.musiccorner.gr

Άλλο ένα εκρηκτικό live υπόσχεται η Μελίνα Ασλανίδου σε όσους παρευρεθούν στο φιλόξενο χώρο του maison crystal την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου!

Τρεις καταπληκτικοί μουσικοί επί σκηνής, πιο λαϊκότροπα μονοπάτια και η δυνατή συμμετοχή του κόσμου, κάνουν μοναδική την κάθε της παράσταση!

Με νέα ανέκδοτα, ακόμη, τραγούδια που περιμένουμε να κυκλοφορήσουν τον φετινό χειμώνα, ροκ διασκευές και ισπανικές συχνότητες, δυνατές ερμηνείες σε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως το «Ναι θα πω», «Άλλη μια φορά», «Το λάθος», «Συνθήματα» απογειώνει την παράστασή της με γνωστά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

Κλασικά τραγούδια από όλο το φάσμα της Ελληνικής λαϊκής σκηνής δημιουργούν μια δυνατή, ζωντανή ατμόσφαιρα όπου η συμμετοχή του κοινού είναι απαράμιλλη αξέχαστων εποχών.

Δεν λείπει η αναφορά στους δύο μεγάλους Μανώλη Ρασούλη και Νίκο Παπάζογλου με τραγούδια που συγκινούν και ξεσηκώνουν ερμηνευμένα με τη σπάνια χροιά και το προσωπικό στοιχείο που δίνει η Μελίνα στις παραστάσεις της.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου

“maison CrystaL”
Μεγ. Αλεξάνδρου 6, Θεσσαλονίκη
Τηλ. κρατήσεων 2310. 888865

Ώρα έναρξης: 22.30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here