26/11/2013
www.musiccorner.gr

Σε μια εποχή που οι σχέσεις δοκιμάζονται και το συναίσθημα βάλλεται, η Άννα Βίσση τολμά και τραγουδά για ότι πιο αληθινό έχει απομείνει, την αγάπη μέσα από τη καθημερινότητα μας….

Μια συγκλονιστική μπαλάντα για μια σπουδαία ερμηνεύτρια! «Η Καθημερινότητα Μας» το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση από το Νίκο Καρβέλα που θα μας συγκινήσει, σε παραγωγή του Δημήτρη Γκέρκου. Κυκλοφορεί από την Panik Gold τη νέα δισκογραφική στέγη της Άννας Βίσση!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΑΝΝΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ” ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!
    40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΑΚΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΤΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ!!
    ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΜΕ!

  2. Απίστευτο κομμάτι και εξαίσια ερμηνεία από την μεγαλύτερη ερμηνεύτρια στην Ελλάδα !!!
    Το κομμάτι είναι μελωδικό αλλά με δυναμισμό ταυτόχρονα και εκπληκτική ενορχήστρωση .
    Τι να πεις για την Άννα . Η ερμηνεία της απογειώνει το κομμάτι και όχι μόνο σε αγγίζει αλλά σε συγκλονίζει από την αρχή .
    Δεν υπάρχει αυτή η γυναίκα . Ερμηνεύει όχι μόνο με τις ανεξάντλητες φωνητικές της ικανότητες αλλά με όλο της το είναι. Την ευχαριστούμε και την αγαπάμε πάντα και για πάντα .

  3. συγκλονιστικό…σε μια εποχή που περνούν κρίση οι ανθρώπινες σχέσεις, ήρθε η Βίσση να μας μιλήσει μέσω της τέχνης για το θέμα με μια μπαλάντα ξαναζεσταμένο φαγητό…και ο δημοσιογράφος τη χαρακτηρίζει και συγκλονιστική….δλδ οκ. κοιτάμε στο λεξικό τι σημαίνει δημοσιογράφος και μετά γράφουμε….

  4. να υπέροχο τραγούδι, απο τη σπουδαιότερη ελληνίδα ερμηνεύτρια-περφόρμερ! Η Βίσση ακόμα μια φορά αποδεικνύει το αυταπόδεικτο, οτι η κορυφή που έχει καταλάβει εδώ και πάρα πολλά χρόνια αδιαφιλονίκητα της ανήκει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here