9/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Έγκυος για δεύτερη φορά φέρεται να είναι η Lily Allen σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες!

Η 27χρονη τραγουδίστρια που τον περασμένο Νοέμβριο γέννησε το πρώτο της παιδί, την Ethel Mary, είναι ενθουσιασμένη με την είδηση της νέας εγκυμοσύνης τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Sam Cooper. Η Lily βρίσκεται ήδη στον τρίτο μήνα της κύησης, αλλά δεν το έχει ανακοινώσει δημοσίως, κρατώντας το νέο για το άμεσο οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.

Η Lily τις τελευταίες μέρες ενημερώνει το στενό της περιβάλλον για την εγκυμοσύνη και πόσο χαρούμενη είναι. Έκανε τις εξετάσεις του τρίτου μήνα και είναι όλες πολύ καλές. Η εγκυμοσύνη αποτέλεσε έκπληξη και γι’ αυτούς, αλλά η Lily και ο Sam είναι ενθουσιασμένοι”, ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της στην εφημερίδα The Mirror.

Και οι δύο έχουν λατρέψει κάθε στιγμή της ζωής τους από την ώρα που έγιναν γονείς και ήθελαν να μεγαλώσουν την οικογένεια πολύ σύντομα. Η είδηση της εγκυμοσύνης ήρθε την κατάλληλη στιγμή”, συνέχισε το δημοσίευμα της εφημερίδας. “Η κοιλιά της έχει φουσκώσει από πολύ νωρίς. Πολύ νωρίτερα από την προηγούμενη φορά. Κι εκείνη αστειεύεται ότι αισθάνεται σα να είναι έξι μηνών έγκυος”, ολοκλήρωσε η «πηγή».

Η Lily για να ξεκινήσει οικογένεια παραμέρισε την καριέρα της και «αποσύρθηκε» σε σπίτι στα προάστια, αλλά πρόσφατα είχε ανακοινώσει ότι ξεκίνησε ηχογραφήσεις για το νέο της άλμπουμ. Με την εγκυμοσύνη, πάντως, φαίνεται ότι και πάλι θα αφήσει σε δεύτερη μοίρα τη μουσική την οποία θα συνεχίσει προφανώς μετά τη δεύτερη γέννα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here