26/4/2012
www.musiccorner.gr

Μία βραδιά αφιερωμένη στον ωραιότερο τροβαδούρο που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα, τον Νίκο Γούναρη. Μία ολοκληρωμένη μορφή καλλιτέχνη που στο κύτταρό του έφερνε μνήμες αιώνων που τους μεταλαμπάδευε σε τέχνη.

Ο Δαυίδ Ναχμίας στο πιάνο και ο Θάνος Πολύδωρας στο τραγούδι, ετοίμασαν μία απέριττη βραδιά με 50 υπέροχα τραγούδια που συντάραξαν την εποχή που γράφτηκαν και έμειναν για πάντα στον Ελληνικό αιθέρα για να τα κληρονομεί κάθε ευαίσθητη ψυχή που τα χρειάζεται. Γλυκά μου μάτια, Τρία χρόνια περάσανε, Ένα βράδυ πού ‘βρεχε, Τώρα που σε γνώρισα, Ήρθες και άλλαξες το παν, Μη σε τρομάζουν τα γκρίζα μαλλιά, ατελείωτη η λίστα των τραγουδιών που θα παρελάσουν, ατέλειωτο και το άρωμα Ελλάδας που αναδύεται μέσα απ’ το βελούδινο τραγούδι του Νίκου Γούναρη.

Ο Δαυίδ Ναχμίας όπως παραδέχεται και ίδιος, παραμερίζει τη δημοσιογραφία για την μεγάλη του αγάπη τη μουσική, μιας και δεν την ανακάλυψε, αλλά γεννήθηκε με αυτήν. Η ζωή του όλη παραδομένη στο πάθος του, στη μουσική του, στην Τέχνη τουΈνας από τους λίγους, που διαβάζει τη Ρετρό μουσική και στην συνέχεια την κάνει παράσταση.

Ο Θάνος Πολύδωρας είναι μοναδικός ερμηνευτής και καταφέρνει να μεταφέρει το λεγόμενο “ελαφρό” τραγούδι μιας άλλης εποχής στις νεότερες γενιές, ένα τραγούδι που υπηρετεί πιστά συνεργαζόμενος με τον Δαυίδ Ναχμία

ΕΙΣΟΔΟΣ 12 ΕΥΡΩ με ποτήρι κρασί, μπύρα, αναψυκτικό

Στο ΘΕΑΤΡΟ ELIART
…Παρασκευή 27 Απριλίου 2012, ώρα 18.00

Θεάτρο ELIART
Κωνσταν/πόλεως 127
τηλ.: 210 3477677

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here