11/5/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Οι 30 Seconds To Mars φαίνεται ότι κουράστηκαν από τον απαιτητικό χώρο της showbiz και σκέφτονται να κάνουν ένα μακροχρόνιο «διάλειμμα» αμέσως μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Την είδηση έδωσε ο ντράμερ του συγκροτήματος, Shannon Leto, στο MTV του Καναδά : “Είμαστε σε περιοδεία πολύ καιρό τώρα. Κοιτάξτε μας. Είμαστε πάρα πολύ κουρασμένοι”.

Σε επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων αν αυτό το «διάλειμμα» θα μπορούσε να οδηγήσει στη διάλυση του συγκροτήματος, ο Shannon πρόσθεσε : “Όχι, αλλά θα κάνουμε ένα διάλειμμα για, ίσως και δέκα χρόνια! Μια δεκαετία πάντα βοηθάει να διώχνεις την ένταση”, είπε ο frontman του συγκροτήματος Jared Leto, που εδώ και καιρό είχε αναφέρει ότι οι 30 Seconds δεν θα κυκλοφορήσουν νέα κομμάτια μετά το “This Is War”.

Όταν ξεκινάμε ένα νέο άλμπουμ είναι μια πολύπλευρη διαδικασία. Χρειάζεται χρόνος, ενέργεια και κατάλληλη προετοιμασία. Το συζητάμε, αλλά πιθανότατα να μην κάνουμε άλλο δίσκο μετά από αυτόν που ετοιμάζουμε”, είχε δηλώσει πριν την κυκλοφορία του “This Is War”. Δε σκοπεύουμε να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς στο ίδιο μονοπάτι, εκτός αν έχουμε κάτι πραγματικά πολύ εμπνευσμένο να παρουσιάσουμε”, είχε ολοκληρώσει τις δηλώσεις του.

Ας ελπίσουμε το «διάλειμμα» των 30 Seconds To Mars να μην διαρκέσει τελικά τόσο πολύ, όσο λένε τα μέλη του συγκροτήματος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here