Γράφει η Γεωργία Τσάκωνα
7/6/2010
Χορηγός Επικοινωνίας: www.musiccorner.gr

Ένα φρέσκο, πολλά υποσχόμενο ελληνικό γκρουπ ήρθε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην ελληνική δισκογραφία αλλά και στη live μουσική ζωή της χώρας! Είναι νέοι, είναι ορεξάτοι, είναι …ΟΚ!

 Η Εβίτα Μητσοπούλου, ο Βαγγέλης Ορφανίδης και ο Theo Kal, είναι οι Οκ και κάνουν τα πρώτα τους σόλο βήματα (μετά τις πετυχημένες εμφανίσεις τους δίπλα στους Δημητρη Κοργιαλά, Ευρυδίκη και Γιώργο Καραδήμο) τόσο στην ελληνική δισκογραφία, με το cd τους «Μέλι» , όσο και στις μουσικές live σκηνές. Ένας σύγχρονος electro-pop ήχος χαρακτηρίζει τη μουσική τους, ντυμένος με ελληνικό στίχο δίνοντας έτσι μια ξεχωριστή νότα στα μέχρι τώρα ακούσματα μας!

Την περασμένη βδομάδα οι ΟΚ ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους live εμφανίσεις από το VOID στο Γκάζι. Μια βραδιά έντονη, ζωντανή και γεμάτη με ενδιαφέρουσες συνθέσεις και διασκευές αγαπημένων – νέων και παλαιότερων – τραγουδιών…  Ένα νέος ήχος από τρία ταλαντούχα παιδιά που γεμάτα πάθος γι’ αυτό που κάνουν προσφέρουν μια διαφορετική αλλά ταυτόχρονα άκρως διασκεδαστική πρόταση για τις νύχτες μας!  Όσοι παραβρεθήκαμε στο Void, στην πρώτη εμφάνιση των παιδιών, ευχαριστηθήκαμε το show τους και από δω και πέρα θα στα live τους θα λέμε σίγουρα …ΟΚ!

Οι OK μίλησαν αποκλειστικά στο Music Corner λίγο πριν την έναρξη της live εμφάνισής τους:

M.C: Πώς προέκυψε  ο πρώτος σας δίσκος, το «Μέλι»;
Βαγγέλης: Το δουλεύαμε πολύ καιρό αυτό το cd. Συμπεριλαμβάνει δέκα κομμάτια σε electro pop στυλ και ελληνικό στίχο. Δέκα βιωματικές ιστορίες καθημερινής τρέλας (γέλια). Μεγάλη μας τιμή πρέπει να αναφέρουμε ότι αποτελεί η συνεργασία μας με τον μεγάλο Γιάννη Ζουγανέλη σε ένα μας τραγούδι το «η ζωή μας η παλιά». Μεγάλη μας τιμή!

M.C: Ήταν δύσκολο να δουλέψετε με ελληνικό στίχο τα τραγούδια σας; Δεν συνηθίζεται ο ελληνικός στίχος με electro μουσική…
Εβίτα: Γι’ αυτό ακριβώς… Μας συνδέει αυτή η τρέλα! (γέλια)
Βαγγέλης: Τα πράγματα έρχονται από μόνα τους, μας αρέσει να εκφραζόμαστε σε ελληνικό στίχο και αυτό το είδος της μουσικής είδαμε ότι έχει πολλούς ορίζοντες στο να αναπτυχθείς και να βγάλεις κάτι καινούργιο, κάτι το διαφορετικό. Γι αυτό και τα συνδυάσαμε!

M.C: Είναι δύσκολο το ξεκίνημα σας; 
Εβίτα: Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά αν υπάρχει θέληση, μεράκι και καλή παρέα το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο!
Theo: Εμείς το προσπαθούμε, μας αρέσει και το διασκεδάζουμε. Μακάρι από κει και πέρα να έχει ανταπόκριση και στον κόσμο!

M.C: Τα σχέδια σας για το καλοκαίρι;
Εβίτα: Θα εμφανιστούμε εκτός Αθηνών, ως επί των πλείστον, στην επαρχία σε διάφορες μουσικές σκηνές.
Βαγγέλης: Σήμερα έχουμε το πρώτο μας solo live με το οποίο μάλιστα υποδεχόμαστε το καλοκαίρι! 
Theo: Τα σχέδια μας για το καλοκαίρι είναι live live live…(γέλια), ακόμα πάντως είμαστε σε συζητήσεις.

M.C: Καλή επιτυχία σε όλα!
Οκ.:
Ευχαριστούμε! Σας περιμένουμε όλους να τα πούμε από κοντά όπου κι αν πηγαίνουμε!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το live των Ok!

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here