15/6/2010
www.musiccorner.gr

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, στο πλαίσιο της φετινής του καλοκαιρινής περιοδείας, σταθμεύει στη Θεσσαλονίκη για δυο εμφανίσεις. Χώρος το POLITIA LIVE CLUBBING, όπου πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή και Σάββατο ένα party weekend για τη δεκάχρονη παρουσία του χώρου στα μουσικά δρώμενα της πόλης.

Οι εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη συμπίπτουν με την κυκλοφορία του καινούργιου του album (Τίτλος του «Τα ίσια ανάποδα») προπομπός του οποίου ήταν η «Καρδιά», ένα τραγούδι που η επιτυχία του ξεκίνησε από την ΠΥΛΗ  τον περασμένο Σεπτέμβριο κι έδωσε το στίγμα στο φετινό Live project του καλλιτέχνη.

Μαζί του όλοι οι συνεργάτες του που ακολουθούν και συμμετέχουν στο καλοκαιρινό σχήμα, dj, χορευτές, η μπάντα με την ενορχηστρωτική διεύθυνση του Γιάννη Λιονάκη, στο τραγούδι η Άννα Τζαφέρη, ο Τηλέμαχος Ζέης.

Η παρέα συμπληρώνεται με τον Νικηφόρο, ένα ταλαντούχο τραγουδοποιό και τραγουδιστή που γνωρίσαμε από το τελευταίο X- Factor, που πρόσφατα μας συστήθηκε δισκογραφικά με την μπαλάντα του «Υποσχέσου» που ήδη κάνει αίσθηση.

O Κωνσταντίνος Ρήγος  έχει την επιμέλεια του concept και ο Γιώργος Τέλλος τους φωτισμούς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ & ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ

POLITIA LIVE CLUBBING
Περιοχή Αεροδρομίου – Θέση Δόρβη
Τηλέφωνα κρατήσεων 2310.486956 & 2310.486953

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here