6/10/2010
www.musiccorner.gr

H μουσική σκηνή «ΝΤΟΥ» παρουσιάζει κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 10.30μμ, από 15/10/2010 τη νέα ξεκαρδιστική μουσικοθεατρική παράσταση «έξω καρδιά!». Γιατί μόνο οι σοβαροί έχουν χιούμορ…

Τραγούδια με χαμόγελο για όλη την οικογένεια. Κωμικές πρόζες & σπαραξικάρδιες ατάκες. Πικάντικα σχόλια για τα λαϊκά κορίτσια και τ’ αγόρια με κοιλίτσα. Αφιέρωμα στη βλακεία που τελικά είναι ανίκητη. Τραγούδια χιουμοριστικά και εύθυμα. Παντελώς αΘέμιτα. Για να σκάσει επιτέλους το πικραμένο χείλι του πελάτη… Γιατί αυτή η ρημάδα η κρίση, μόνο με χιούμορ και χαμόγελο παλεύεται!

Θέμης ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ
Παντελής ΑΜΠΑΖΗΣ
Γεράσιμος ΓΕΝΝΑΤΑΣ
Γιάννης ΜΠΟΣΤαντζόγλου

Παιζοτραγουδά ο θρυλικός θηλυκός θίασος: «ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!»…

Ο βασιλιάς του χαμόγελου Θέμης Ανδρεάδης, επιστρέφει δριμύτερος στο πάλκο. Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Η Λούλα, ο Ταρζάν, ο άντρας ο πολλά βαρύς, η κυρά Μαρία, το ρομαντικό το γεύμα, το φουστανάκι με δανδέλα, το είμαι πολύ ωραίος, ο καραγκιόζης, ο κύριος με τα λεφτά και τόσα άλλα τραγούδια του που όλοι αγαπήσαμε, πιο σημερινά από ποτέ -αφάγωτα και ολοζώντανα- είναι εδώ και μας περιμένουν… Ένας Θέμης χείμαρρος, γλυκόπικρα γοητευτικός όπως πάντα, ένας πραγματικά ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, ξανά κοντά στον κόσμο που τον αγάπησε, σχεδόν είκοσι χρόνια μετά…

Ο μποέμ τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής, φέτος παρέα με τον παιδικό του ήρωα! Μετά από τέσσερεις προσωπικούς δίσκους και σχεδόν δέκα χρόνια στο σανίδι, ενώνει τις δυνάμεις του με τον «πολύ ωραίο» Θέμη. Ο πληθωρικός Παντελής, με την σκωπτική πένα και το διονυσιακό μπρίο επί σκηνής, υποδέχεται στο γνώριμο του ΝΤΟΥ, το παιδικό του ίνδαλμα. Μαζί παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, πειράζουν τα λαϊκά κορίτσια, αστειεύονται με τους φίλους ηθοποιούς  και σκορπίζουν απλόχερα γέλιο, τραγούδι και χαρά. Η Svetlana, το κανένα έλεος για τους κοντούς, η σοκολάτα, ο μπουζουκομάχος, η Μίτση, η Ταγκανίκα, το δε δουλεύω, το ζαμανφού, η εκδρομή, το ζήτω τα λαϊκά κορίτσια, μπερδεύονται γλυκά με το σκυλάκι το κανίς, το μπισκοτάκι, τη νήσο των Αζορών, το δελφινοκόριτσο, το υπάρχει και κάτι, το do you like the Greece, το τουμπουζά, τη σουσουράδα, τον τσολιά, το βρεκεκεξ, το Πεκίνο, το ντιρλαντά  και τόσα άλλα αξέχαστα τραγούδια μιας άλλης εποχής που σε πείσμα κάποιων είναι ακόμα εδώ και μοσχοβολούν Ελλάδα!

Ο Γεράσιμος Γεννατάς και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σε high spirits! Συμφωνούν και επαυξάνουν με το πνεύμα της παράστασης. Ο εκφραστικός, πνευματώδης Γεράσιμος και ο καταιγιστικός αλλά τρυφερός Μποστ, μαζί με τον Θέμη και τον Παντελή επί σκηνής δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Είναι το απόλυτο κουαρτέτο εγχονδρών του φετινού χειμώνα! Γέλια και τραγούδια κάνουν ντου από παντού. Όποιος δεν σιγοτραγουδήσει και δεν γελάσει με την καρδιά του παίρνει πίσω τα λεφτά του! Εξάλλου «λεφτά υπάρχουν…» ΓΑΠ και κάτω!

ΝΤΕΜΟΝΤΕΡΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ
Εύη Ανδριανού, Μπέτυ Αποστόλου, Καρολίνα Γιαννακοπούλου, Κωνσταντίνα Γκόρου, Αλεξάνδρα Πιττέρη, Στεφανία Φιλιάδη

Backing band «Ανωτάτη Ζαμπετική»
Τάσος Δράμπαλης –τρομπέτα/κορνέτα
Σπύρος Αλεξανδράτος –τρομπόνι/εμφώνιο/φλάουτο/μπάσο
Μάριος Καράντζιος –μπουζούκι/μαντολίνο
Γιώργος Κομπογιάννης –πιάνο
Δημήτρης Χριστοδούλου –τύμπανα/κρουστά
Τάκης Ανδρούτσος-κιθάρες

Κοστούμια: Πάρις Μέξης, Τέλης Άλλος
Σκηνικά-ζωγραφική: Μάριος Τζαβέλας
Ιδέα-κείμενα-σκηνοθεσία-τραγούδια παράστασης-μουσική επιμέλεια: Παντελής Αμπαζής
Παραγωγή: Χρήστος Οικονομίδης

Μουσική Σκηνή «ΝΤΟΥ»
Ζωοδόχου πηγής 3 και Ακαδημίας
210.3829179

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here