20/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Rita Ora έχει ολοκληρώσει τη δουλειά για το πρώτο της άλμπουμ και το έχει παρουσιάσει στους υπεύθυνους της εταιρείας της, Jay–Z και Beyonce Knowles, που παρακολουθούσαν από κοντά τις ηχογραφήσεις.

Ωστόσο, το άγχος και το τρακ για τη γνώμη των Jay–Z και Beyonce, ήταν εμφανή στη Rita όταν έπαιξε τα κομμάτια της στο διάσημο ζευγάρι, στα παρασκήνια της πρόσφατης συναυλίας των Coldplay στο Manchester. Η τραγουδίστρια έχει επιλεγεί από το συγκρότημα ως opening act στις συναυλίες που θα δώσουν το καλοκαίρι.

Ο Jay μανατζάρει τη Rita αφού ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας του, Roc Nation, και βρήκαν την ευκαιρία να την ακούσουν live αλλά και να ακούσουν το άλμπουμ της. Οι αντιδράσεις τους ήταν θετικές αλλά η Rita είχε πολύ άγχος επειδή ήταν εκεί και η Beyonce”, δήλωσε άτομο από το περιβάλλον της εταιρείας στην εφημερίδα The Sun, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα η τραγουδίστρια είχε εκφράσει το θαυμασμό της για το διάσημο ζευγάρι.

Είμαι ενθουσιασμένη και νιώθω μεγάλη τιμή που με περιτριγυρίζουν άνθρωποι όπως ο Jay και η Beyonce. Αποτελούν πρότυπο για μένα. Είναι τα είδωλά μου. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση”, είχε δηλώσει η Rita στο βρετανικό περιοδικό more!

Η τραγουδίστρια μετά τη θετική …γνωμοδότηση Jay και Beyonce, προχωράει στην κυκλοφορία του άλμπουμ της που έχει τίτλο O.R.A. Όπως η ίδια ανέφερε για τον τίτλο : “Ο τίτλος δεν αντιπροσωπεύει μόνο το όνομά μου. Στην πατρίδα μου, το Κόσσοβο, σημαίνει «χρόνος» και πραγματικά μου πήρε πολύ χρόνο για να το ολοκληρώσω. Τρία ολόκληρα χρόνια για να είμαι ακριβής». Τα τρία χρόνια ήταν το περιθώριο που είχε δώσει η εταιρεία στη Rita μέχρι να κυκλοφορήσει τον πρώτο της δίσκο.

Στο άλμπουμ η Rita Ora έχει συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες και παραγωγούς, μεταξύ των οποίων οι will.i.am, Ester Dean, Drake, The-Dream, Kanye West και Stargate. O Drake είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το πρώτο single που κυκλοφόρησε η Rita στην Ευρώπη με τίτλο “R.I.P.”. Το κομμάτι γράφτηκε αρχικά για τη Rihanna, αλλά η τραγουδίστρια δεν το χρησιμοποίησε και κατέληξε στη Rita που το ηχογράφησε με τον Tinie Tempah. Κυκλοφόρησε στις 6 Μαΐου και έφτασε στην κορυφή των βρετανικών charts.

Το single “How Do We (Party)”, είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε στην Αμερική, αλλά δεν κατάφερε να ανεβεί ψηλά στα charts. Άλλα κομμάτια που θα υπάρχουν στο άλμπουμ είναι τα : “Hot Right Now”, “Roc The Life”, “Love At War”, “Facemelt”, “Shine Ya Light” και “Unfair”. To “O.R.A.” θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here