21/10/2010
www.musiccorner.gr

Πολύ πιο σύντομα απ’ ότι αναμενόταν θα είναι έτοιμος ο νέος δίσκος των U2, ο οποίος φέρνει τον προσωρινό τίτλο «Songs Of Ascent», τραγούδια του οποίου έχει ήδη τραγουδήσει η μπάντα σε κάποιες από τις εμφανίσεις της στην Ευρώπη.

Ο δίσκος αναμένεται στα δισκοπωλεία πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας της θρυλικής μπάντας, κάτι για το οποίο μίλησε ο μάνατζερ των U2, Paul McGuiness λέγοντας τα εξής: «Θα περίμενα τον καινούριο δίσκο πολύ πιο σύντομα από ό,τι νομίζει ο καθένας. Θα έλεγα αρχές του 2011, πριν το επόμενο σκέλος της περιοδείας στις Η.Π.Α., που αρχίζει το Μάιο» ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την άποψη ορισμένων πως το τελευταίο cd των U2 με τίτλο «No Line On The Horizon» ήταν αποτυχημένος δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως πήγε εντυπωσιακά καλά κατηγορώντας ταυτόχρονα το παράνομο downloading.

Για τον νέο δίσκο μίλησε και ο κιθαρίστας της μπάντας, The Edge, ο οποίος είπε: «Κάποια από τα νέα τραγούδια είναι πολύ χαρούμενα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι κρατάμε κάτι ξεχωριστό στα χέρια μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here