27/9/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση και για τις δύο ημέρες του festival. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Trollfestival”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

To Trollfestival αγαπάει την ελληνική μουσική, άλλωστε χάρις σ’ αυτήν, υπάρχει και συνεχίζει. Η αρχή έγινε λίγους μήνες πριν στην “Αρχιτεκτονική” με μεγάλη επιτυχία και τώρα η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο Gagarin 205, με εκλεκτούς και αγαπημένους καλεσμένους.


Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012
ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ
TRANSISTOR
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
ΚΥΡΙΟΣ Κ
ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ
BIOTECH
9MM 

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ
ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ
ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΤΑΝΤΟΣ
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
KLEIN MEIN
ΠΕΠΛΑ

Παλαιότερα και νεότερα σχήματα της Ελληνικής Σκηνής με διαφορετικές μουσικές τάσεις, συγκλίνουν στο μουσικό γεγονός του φετινού φθινοπώρου με την “κωδική ονομασία” TROLL FestivaL.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012, 20.00

ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ
Η Ελλάδα έχει λίγες πραγματικές perfomer να επιδείξει στο πέρασμα των χρόνων. Η Θεοδοσία Τσάτσου είναι πιθανότατα η πρώτη που σου έρχεται στο μυαλό κάθε φορά που γίνεται η σχετική κουβέντα. Από την εποχή των Μπλέ μέχρι σήμερα μας έχει δώσει πολλούς λόγους να μην… έχουμε ενοχές, όταν λέμε ότι απλά την λατρεύουμε…

TRANSISTOR
Οι Transistor είναι ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της αγγλόφωνης σκηνής στην Ελλάδα. Το Gagarin τους υποδέχεται και πάλι στο stage του για να γεμίσουν τον χώρο με μελωδίες και post-rock εξάρσεις. Λίγα συγκροτήματα θα βρείτε με τις συναυλιακές εμπειρίες των Transistor και την ενέργεια τους. Κυρίες και Κύριοι οι Transistor στο TrollFestival !!!

ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Ο Σπύρος είναι σταρ, ευλογία για όσους τον έχουν φίλο και κατάρα για όσους τον έχουν κουρέα (!!!). Στη σκηνή είναι σίφουνας,αεικίνητος…με λίγα λόγια ο καλύτερος τραγουδιστής στην Ελλάδα (τουλάχιστον). Είναι αυτός που μας ευχήθηκε το trollFestival να γίνει στο ΟΑΚΑ, αλλά επειδή το είχαν κλείσει οι R.H.C.P θα πάμε στο Gagarin 205. Του χρόνου Σπύρο !!!

ΚΥΡΙΟΣ Κ
Ο Κύριος Κ. (Θοδωρής Κοντάκος) είναι ένας καλλιτέχνης που γεννήθηκε για να κάνει live. Κάθε ζωντανή του εμφάνιση είναι μια διαφορετική εμειρία. Δεν ξέρεις με τη σύνθεση θα “κατέβει” η μπάντα του, αλλά δεν σε νοιάζει κιόλας. Το σίγουρο είναι ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι μουσικοί του για μια ακόμα φορά θα κάνουν το Gagarin να πάλλεται. Μήπως έχετε ώρα????

ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ
Απ’ το 2005 που τους συναντάμε για πρώτη φορά μέχρι σήμερα, έχουν αποδείξει ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ιδιαίτερα και πιο ταλαντούχα ελληνικά σχήματα. Κάνουν μόνη τους την παραγωγή, τη μίξη, το artwork, τα videoclip και την κυκλοφορία των δίσκων τους, αλλά και όσων άλλων τους εμπνέουν. Συναυλιακά? Απλά τα “σπάνε” !!!

BIOTECH
Alternative; Rock; Pop; Ψυχεδελικό; Πειραματικό; Μικρή σημασία έχει το πώς θα χαρακτήριζε κάποιος τον ήχο τους. Σημασία έχει ότι με την εμφάνιση τους συζητήθηκαν πολύ και εμφανίστηκαν σε κάποια από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χώρας. Διεκδικούν επάξια τον τίτλο του “rookie”της χρονιάς και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πιο φρέσκο Rock festival…

9MM
Οι 9mm είναι ένα progressive rock συγκρότημα με αρκετές μελωδικές αλλά και ηλεκτρονικές στιγμές. Δημιουργήθηκαν το 2007 από μουσικούς που είχαμε γνωρίσει παλαιότερα σε πολλές αθηναϊκές μπάντες.Ο πρώτος τους δίσκος είναι σημείο αναφοράς και κάθε live τους μια μοναδική εμπειρία για εμάς που τους απολαμβάνουμε.

—————–

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012, 20.00

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ
Ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα συγκροτήματα της ελληνικής ροκ σκηνής, τιμά με την παρουσία του το 2ο TrollFestival. Ένα συγκρότημα που πέρασε από 40 κύματα για να φτάσει στο 2012 και όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά ανανεώθηκε και φαίνεται να διανύει μια απ’ τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας του…

ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ
Μια απ’ τις πιο ιδιαίτερες φωνές της ελληνικής εναλλακτικής φωνής. Είναι μόλις 35 κι όμως έχει ήδη 13 (στα 14) χρόνια στη δισκογραφία. Τον γνωρίσαμε με τα Φώτα Που Σβήνουν, τα οποία με μόλις 2 δίσκους κατάφεραν να αφήσουν το δικό τους στίγμα στα 90’s. Η συνέχεια της καριέρας του και η προσωπική του δισκογραφία απέδειξαν ότι μόνο τυχαία δεν είναι η αγάπη των ελληνικών ραδιοφώνων και του κοινού στο πρόσωπο του…

ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΤΑΝΤΟΣ
Ο “καθηγητής” της ελληνικής ροκ σκηνής στην σκηνή του Gagarin 205, θα αποδείξει ότι παρά τα θρυλούμενα, μπορούμε να διασκεδάσουμε και την Κυριακή. Με νέο δίσκο στο ενεργητικό του (Τελευταία Ανατολή), αλλά και τις επιτυχίες του πρώτου του δίσκου, η συμμετοχή του στο TrollFestival ήταν επιβεβλημένη…

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Και μόνος του θα έφτανε να γεμίσει τη σκηνή του Gagarin 205. Αν προσθέσουμε και τους μουσικούς της Sleeping Band κανονικά δεν χωράνε. Όπως απέδειξαν όμως και με το Πάμε Παραλία 1 & 2 είναι ευέλικτοι. Αν δεν έχετε δει τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο live, απλά χάνετε. Μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία και τη μεγάλη εμφάνιση του στην Τεχνόπολη (Γκάζι), ο “Τρελλός” έρχεται στο TrollFestival !!!

KLEIN MEIN
Οι Klein Mein δημιουργήθηκαν το Φλεβάρη του 2010 από τον Chuck Norris και έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να κατακτήσουν τον κόσμο. Αλλά κι αν δεν το καταφέρουν …Klein Mein! Είναι καλά παιδιά κι από σπίτι. Eνα πρόβλημα έχουν. Έχουν πολύ κέφι και λατρεύουν τη μουσική. ΑΑΑΑ κι άλλο ένα, είναι τρομεροί στα live !!!

ΠΕΠΛΑ
17 χρόνια μετά τη δημιουργία του συγκροτήματος και 13 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου και περίπου 2,5 χρόνια μετά το τελευταίο τους Live τα Ματωμένα Πέπλα επιστρέφουν. Αυτή τη φορά με νέο ήχο, καινούργια σύνθεση και προφανώς την καλύτερη δουλειά τους να είναι προ των πυλών…

Εισιτήρια

  • Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων (250) ημέρας των 9€ που θα διατίθενται μόνο στα σημεία προπώλησης
  • Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων (400) διημέρου των 15€ που θα διατίθενται μόνο στα σημεία προπώλησης
  • Εισιτήρια ημέρας των 12€ τα οποία μετά την εξάντληση των εισιτηρίων της προπώλησης θα διατίθενται και στα σημεία προπώλησης και στο ταμείο του Gagarin 205 τις ημέρες του festival (σε περίπτωση που δεν έχουν εξαντληθεί)

Σημεία προπώλησης

  • RE-LOAD (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 54, 210-38014464)
  • TICKET HOUSE (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 42, 210-3608366)
  • CAFE ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 66, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, 210-5761793)
  • GO-OUT.GR  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here