7/12/2011
www.musiccorner.gr

Την γνωρίσαμε μέσα από την εκπληκτική επιτυχία του “You will never know”.

Το τραγούδι που εμφανίστηκε στα charts, αγαπήθηκε όσο κανένα και είναι «κολλημένο» σταθερά στο Top 3 του επίσημου Ελληνικού δείκτη ραδιοφωνικών μεταδόσεων και Νο1 στα iTunes Downloads για περισσότερες από 50 ημέρες συνεχόμενα! Σύντομα έρχεται το album της αγαπημένης, όλων πλέον, «Shape of a Broken Heart».

Imany, η γαλλίδα που ξάφνιασε την Ευρώπη, με την ειλικρίνεια των τραγουδιών της και τη φωνή που μαγεύει. Το album αποτελείται από 12 αγγλόφωνα τραγούδια, τα οποία αποκαλύπτουν μια ώριμη καλλιτέχνιδα, ολοκληρωμένη, με μια ασυνήθιστα αισθησιακή φωνή. Γλυκές μίξεις από πικάντικο ginger με μέλι, η φωνή της Imany μας ταξιδεύει σε ένα κόσμο συναισθημάτων, χρωμάτων, γεμάτο μελωδίες.

Είναι το πορτραίτο μιας γυναίκας ελεύθερης, μιας καλλιτέχνιδας που αφήνει πίσω τα δεσμά της και προσφέρει το κάθε συναίσθημα ως δώρο στους ακροατές της. Στην συλλογή αυτή έχουν μαζευτεί στιγμές, που, καθώς περιπλέκονται , εξιστορούν τις προφανείς αλήθειες της ζωής, το ανομολόγητο καρδιοχτύπι, το θυμό, την ανεξέλεγκτη επιθυμία, τον έρωτα.

Σε αυτόν τον soulfolk δίσκο η Imany μοιράζεται τις πιο βαθιές της σκέψεις, σε 12 τραγούδια.  Έντονος ρεαλισμός στο “Where have you been”, νοσταλγικός ρομαντισμός στο “Kisses in the dark” που προσκαλούν τον ακροατή να ανακαλύψει την τραχύτητα μιας παθιασμένης ψυχής. Εναντιώνεται με πάθος στα ίδια της τα συναισθήματα στο πολύ-αγαπημενο “You will never know”, ενώ στο “Take Care” τραγουδά με γαλήνη στη ψυχή της, συνοδευόμενη από παιδικές φωνές αναδύουν σοφία που ακτινοβολεί στις νότες και στις λέξεις και έρχεται να μας αφοπλίσει τελείως στο ομότιτλο “Shape Of a Broken Heart” όπου κρίνει τη μόνη ομορφιά που δεν αλλοιώνεται ποτέ,  αυτήν την εσωτερική ομορφιά που κρύβουν οι άνθρωποι.

Την παραγωγή του album υπογράφει ο As(Grace, Wasis Diop). Στην Ελλάδα εκπροσωπείται αποκλειστικά από την Panik Records.

Η Imany ήρθε για να μείνει, με τραγούδια που ταξιδεύουν τις αισθήσεις, νοσταλγικά, ρομαντικά, ευαίσθητα, παθιασμένα, μελαγχολικά, λυτρωτικά…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here