11/2/2014
www.musiccorner.gr
(χορηγός επικοινωνίας)

Attika Carnival Kingdom
Το μεγαλύτερο αποκριάτικο θεματικό Πάρκο Παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες!

Ένας φανταστικός κόσμος που τα έχει όλα! Μαγεία, κέφι, χορό!

14 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2014
Ανοιχτά Παρασκευοσαββατοκύριακο & Καθαρά Δευτέρα

35 παιχνίδια για όλη την οικογένεια!

attica_carnival_afisa_2014_02_01

Το Attika Carnival Kingdom είναι το μεγαλύτερο αποκριάτικο θεματικό πάρκο Παιχνιδιών στην Ελλάδα, σε έναν τεράστιο εσωτερικό (indoor) χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες όπου μπορεί να παίξει και να διασκεδάσει όλη η οικογένεια μαζί!

To Attika Carnival Kingdom συνδυάζει τη καρναβαλική ατμόσφαιρα με τα παιχνίδια Λούνα Παρκ καθώς και πολλά παιχνίδια δράσης, δημιουργικά εργαστήρια, disco parties, χορευτικά shows, αναπαραστάσεις εθίμων και μια μοναδική έκπληξη για όλους!

Ο Captain Jack Sparrow, θα βρίσκεται στο “Attika Carnival Kingdom” στις 14 και 15 Φεβρουαρίου για να φωτογραφηθεί μαζί σας στο νησί των πειρατών!

attica_carnival_sparrow_2014_02_01

Ο Captain Jack Sparrow καταφθάνει αυτοπροσώπως, κατευθείαν από το Αρχιπέλαγος της Καραϊβικής για να βρεθεί στα «άγνωστα νερά» του Attica Carnival Kingdom! Ο Simon Newton, επίσημος σωσίας και ντουμπλέρ του Johnny Depp στους Πειρατές της Καραϊβικής “Σε άγνωστα Νερά” θα περιμένει τους φίλους του την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου για να φωτογραφηθεί μαζί τους, να υπογράψει αυτόγραφα και να τους αποκαλύψει όλα τα μαγικά του κόλπα!

Μικροί μας φίλοι μασκαρευτείτε και ελάτε στο “Attica Carnival Kingdom” για να περιπλανηθείτε στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών και των αγαπημένων σας ηρώων και να φωτογραφηθείτε! Σας περιμένουν:

Πιστή αναπαράσταση του καρναβαλιού της Βενετίας με τις γέφυρες και τα κανάλια, τις αυθεντικές γόνδολες και τους γονδολιέρηδες, τις μοναδικής φαντασίας μάσκες και τα βενετσιάνικα κουστούμια, τα παλάτσο, τους αρλεκίνους και τις κολομπίνες, τις μαρκησίες και τους δόγηδες! Και ακόμα φωτογραφηθείτε:

  • Στο νησί των Πειρατών με τον χαμένο θησαυρό
  • Στο μεσαιωνικό κάστρο με τους άρχοντες και τους γελωτοποιούς
  • Στη χώρα του Αλαντίν και στο μαγικό χαλί του
  • Με την Σταχτοπούτα
  • Με τον Βεδουίνο και την καμήλα του στην έρημο
  • Στη νεραΐδοχώρα με τις νεράιδες και τους μάγους
  • Στο Saloon της Άγριας Δύσης! Νιώστε πραγματικοί Ινδιάνοι και αληθινοί καουμπόηδες
  • Με τη μικρή Γοργόνα
  • Στον Πύργο της Πριγκίπισσας με τα μακριά χρυσά μαλλιά

Θεωρείς πως είσαι καλός στην ισορροπία; Περηφανεύεσαι για τις επιδώσεις σου στα πατίνια; Τότε σε προσκαλούμε και σε προκαλούμε να αποδείξεις τις ικανότητες στην τεράστια πίστα rollers, που έχουμε εγκαταστήσει στο Attika Carnival Kingdom. Θα τα καταφέρεις; Στο Πάρκο θα υπάρχει επαρκής εξοπλισμός σε πατίνια διαφόρων μεγεθών και έμπειρο προσωπικό για να βοηθήσει να μάθουμε όλοι να ισορροπούμε πάνω στα rollers. Μια εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη!

attica_carnival_2014_02_01

Στο Attika Carnival Kingdom έχουμε ετοιμάσει ένα μεγάλο ποδηλατοδρόμιο και σε περιμένουν τα 4Χ4 ποδήλατα για να κάνεις διαδρομές ανάμεσα σε πραγματικά δέντρα!

Στο Attika Carnival Kingdom θα βρείτε και όλα τα κλασσικά παιχνίδια, όπως: Carousel, για να ταξιδέψετε στη χώρα των ονείρων, Τραινάκι, Τραμπολίνο, γιγάντια Φουσκωτά παιχνίδια, τεράστιος παιδότοπος και άλλα πολλά, που θα τρελάνουν τους μικρούς μας φίλους!

attica_carnival_2014_02_02

Ακόμα, οι μικροί μας φίλοι θα κάνουν υπέροχες βόλτες με τα βαρκάκια στις πισίνες (pedal pools) και θα ισορροπούν μέσα σε τεράστιες στρογγυλές μπάλες (water balls), που τους χαρίζουν μια υπέρτατη αίσθηση ξεγνοιασιάς και κεφιού!

attica_carnival_2014_02_03

Στο Attika Carnival Kingdom υπάρχουν δημιουργικά εργαστήρια για τους μικρούς επισκέπτες για να φτιάξουν αποκριάτικες μάσκες, καπέλα και χαρταετούς! Ακόμα με τη βοήθεια έμπειρων παιδαγωγών και εμψυχωτών θα παίξουν θεατρικό παιχνίδι και θα χορέψουν, θα κάνουν face painting και θα συμμετέχουν σε διαγωνισμούς στολής και χορού!

Επίσης στο Attika Carnival Kingdom έχουμε ετοιμάσει: Disco & Latin Parties, χορευτικά shows, καρναβαλικές παρελάσεις, αναπαραστάσεις εθίμων από όλη την Ελλάδα!

Κάθε μέρα απίθανοι λάτιν και ζούμπα χορευτές, από γνωστές σχολές χορού, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, μασκότ, ο μοναδικός Σαρλό οδηγούν τις παρελάσεις, μας παραδίδουν μαθήματα χορού  και όλοι μαζί χορεύουμε στους ξέφρενους ρυθμούς της Αποκριάς!

Όσοι βρεθούν στις 21 και 22 Φεβρουαρίου στο Attica Carnival Kingdom θα βιώσουν ένα δρώμενο που έχει τις ρίζες του στις αρχαίες παραδόσεις. Οι Κουδουνοφόροι του Σοχού, με τα χρωματιστά τεράστια κωνοφόρα καπέλα τους, τα δέρματα των τράγων, τα εκκωφαντικά κουδούνια τους, τις μάσκες και τις γκλίτσες τους, το κέφι τους και τον αυθορμητισμό τους, θα βρεθούν για δυο ημέρες στο Attica Carnival Kingdom μεταφέροντας και παρουσιάζοντας στην Αθήνα, αυτό το πανάρχαιο έθιμο, που κάθε χρόνο, ζουν όσοι βρεθούν τις Απόκριες στο Σοχό.

attica_carnival_2014_02_04

Τέλος, μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το μοναδικό κινητό πλανητάριο, και να δείτε, μαζί με τα παιδιά σας, εκπαιδευτικές προβολές στο θολωτό προσομοιωτή του ουρανού και του διαστήματος.

Και εάν πεινάσετε σας περιμένουν καταπληκτικά snack bar, εστιατόρια, grill house, pop corn, καταστήματα με γλυκές απολαύσεις και άλλες λιχουδιές για να χαλαρώσετε όλοι, μικροί και μεγάλοι, και να απολαύσετε την παραμονή σας στο χώρο.

Στο Attika Carnival Kingdom όλοι θα διασκεδάσουμε και θα ξεφαντώσουμε με χορό, μουσική και πολύ κέφι σε ένα κόσμο μαγικό, διαφορετικό και γοητευτικό…

Με περισσότερα από 35 παιχνίδια, μοναδικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, πλούσια δρώμενα, και συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά.

Με ένα μόνο εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια τα παιδιά θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς θα ελέγξουν το κόστος που δεν θα ξεφύγει από το budget τους. Η προαγορά εισιτηρίου εξασφαλίζει προτεραιότητα κατά την είσοδό του κοινού στο Πάρκο και καλύτερη τιμή εισιτηρίου!

Το Attika Carnival Kingdom κρύβει πολλές, μα πάρα πολλές εκπλήξεις!

Το μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρκο που έγινε ποτέ!

13.000 τετραγωνικά
35 παιχνίδια
1 Εισιτήριο

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Το Attika Carnival Kingdom βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας

Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη
μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301)
μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα)

με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)

Σταθμός προαστιακού Μετρό Κάντζας,
σταθμός Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας

Το M.E.C. διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Για την επίσκεψη σας στο Attika Carnival Kingdom μπορείτε να προαγοράσετε το εισιτήριο σας στα παρακάτω σημεία εξασφαλίζοντας προτεραιότητα κατά την είσοδο σας στο Πάρκο αλλά και χαμηλότερη τιμή!

Η τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση είναι:
4 ευρώ για γονείς
10 ευρώ για παιδιά

Η προπώληση έχει ξεκινήσει στα παρακάτω σημεία:

www.viva.gr  ,

11876
σε όλα τα καταστήματα
Παπασωτηρίου, Public & Seven Spots

Αγορά εισιτηρίων στο Attika Carnival Kingdom
Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια
5 ευρώ για γονείς
12 ευρώ για παιδιά
ειδική πολιτική για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

ΩΡΑΡΙΟ
Το Attika Carnival Kingdom λειτουργεί 14 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2014

Παρασκευή –Σάββατο – Κυριακή και Καθαρή Δευτέρα
10 π.μ. – 10 μ.μ.

Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here