11/12/2012
www.musiccorner.gr

Η δεκαπενταμελής ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ “ΕΜΜΕΤΡΟΝ” με τη συμμετοχή των τραγουδιστών Κώστα Μακεδόνα, Γιώργου Υδραίου και Εύας Μουμούρη διοργανώνουν τρεις μουσικές παραστάσεις με τίτλο: “ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” τη Δευτέρα 17, την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012, στις 21:00, στο Θέατρο του ΙΜΚ.

Πρόκειται για μία μουσική παράσταση γεμάτη Ελλάδα, όπου ξετυλίγεται το νήμα με τις μουσικές και τα τραγούδια συνθετών τα οποία συνοδευόμενα από τον ήχο του μπουζουκιού έντυσαν ταινίες του ελληνικού και διεθνούς κινηματογράφου, τραγουδήθηκαν από μεγάλους έλληνες και ξένους ηθοποιούς και κατέκτησαν τις καρδιές ενός ευρύτατου κοινού, μετατρέποντας έτσι τον Ήχο της Ελλάδας σε Μουσική του Κόσμου.

Ακούγονται  τραγούδια όλων των Ελλήνων συνθετών με “διεθνή καριέρα” , από τον Μ. Βαμβακάρη, και τους Γ. Ζαμπέτα, Μ. Πλέσσα και Στ. Ξαρχάκο έως τους Μ. Λοΐζο,  Μ. Θεοδωράκη,  Μ. Χατζιδάκι κ.α. Τα τραγούδια “ντύνονται” με εικόνες video και video-clip, και μας θυμίζουν τους διεθνείς καλλιτέχνες που τα ερμήνευσαν όπως:  τους Beatles, την Edith Piaf, τον Harry Belafonte, τον Nat King Cole, την Μελίνα Μερκούρη κ.α.

 

Δευτέρα 17, Τρίτη 18, Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012, στις 21:00

Σκηνοθεσία: Τάσος Μπιρσίμ
Μουσική επιμέλεια & οργάνωση ορχήστρας: ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗΣ

Αίθουσα: Θέατρο
Τιμή εισιτηρίων: 10€, Ενιαίο

*********

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
τηλ. 210 3418550

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here