16/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Είναι γνωστό ότι η Victoria Beckham είναι έγκυος στο 4ο παιδί του διάσημου ζεύγους!

Αυτό που δεν ήταν, μέχρι τώρα, γνωστό, ήταν η προτίμηση των άλλων μελών της οικογένειας. Οι Brooklyn, Romeo και Cruz, τα παιδιά της οικογένειας, θέλουν ακόμα ένα αγοράκι στην οικογένεια, προφανώς για να μπορούν να παίζουν όλα μαζί ποδόσφαιρο.

Η ίδια η Victoria, πάντως, διατείνεται ότι δεν γνωρίζει το φύλο του εμβρύου. “Μπορώ να σας δηλώσω κατηγορηματικά, και παρά τις φήμες, ότι δεν γνωρίζω το φύλο του παιδιού. Αισθανόμαστε πολύ ευλογημένοι και τυχεροί”, δήλωσε στην USA Today.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τι να κάνουμε αν είναι αγόρι. Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα με την ιδέα ότι θα υπάρχει στην οικογένεια ακόμα ένα αγόρι, για να παίζουν ποδόσφαιρο. Αλλά κι αν είναι κορίτσι, και πάλι θα είμαστε κατενθουσιασμένοι”, ολοκλήρωσε η τέως Spice Girl.

Παρόλο που η ίδια η Victoria παραδέχθηκε ότι αυτή η εγκυμοσύνη την κουράζει, φίλοι της αποκάλυψαν ότι η νέα της εγκυμοσύνη είναι πιο εύκολη από τις προηγούμενες. Δεν έχει πρωϊνές αναγούλες όπως στις προηγούμενες κυήσεις”, ανέφερε φίλος της, ενώ άλλο άτομο του περιβάλλοντός της αποκάλυψε ότι η Victoria καταναλώνει πολύ μεγάλες ποσότητες μαρμελάδας και τσαγιού.

Λέτε αυτές οι διαφορές στις εγκυμοσύνες να υποδεικνύουν ένα κορίτσι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here