11/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ήταν αγοροκόριτσο στα παιδικά της χρόνια, η Rihanna, και το απολάμβανε! Η σέξι τραγουδίστρια από τα Barbados, που είναι σύμβολο για πολλά νέα κορίτσια, και πειρασμός για εκατομμύρια άντρες στον κόσμο, αποκάλυψε ότι στα παιδικά της χρόνια έπαιζε με τα αγόρια σαν …αγόρι! Κανονικό αγοροκόριτσο, δηλαδή. Μέχρι που γνώρισε και άρχισε να κάνει παρέα με τη Melissa Forde που της έμαθε να βλέπει τη ζωή με άλλη προοπτική, από τη γυναικεία οπτική γωνία.

Ήμουν ένα από τα αγόρια. Ποτέ δεν είχα την ανάγκη να έχω κορίτσια φίλες μέχρι που γνώρισα τη Melissa. Η Melissa μου έμαθε πώς να είμαι κορίτσι”, δήλωσε η Rihanna στη βρετανική έκδοση του Vogue.

Η τραγουδίστρια μίλησε και για το αγαπημένο της μάθημα στο σχολείο, τα Αγγλικά, αλλά ταυτόχρονα δήλωσε και ότι ποτέ δεν κατάλαβε τον λόγο που έπρεπε να «μάθουν» Αγγλικά. Μου άρεσε πάρα πολύ η γραμματική. Να μαθαίνω τους χρόνους των ρημάτων και τις κλίσεις. Αλλά πάντα είχα την απορία γιατί να χρειάζεται να μαθαίνουμε Αγγλικά από τη στιγμή που τα μιλάμε”, ολοκλήρωσε η Rihanna.

Αναρωτιέμαι, πάντως, κανένα από τα αγόρια που έπαιζε η Rihanna μικρή, δεν θέλησε να παίξει το …γιατρό μαζί της;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here