12/11/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το πολυαναμενόμενο 1ο Eurock Festival που είχε προγραμματιστεί για τις 3 Δεκεμβρίου στο Φάληρο. Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση ακύρωσης που λάβαμε από τη διοργανώτρια εταιρεία, καθώς και ένα μήνυμα της Nina Hagen που θα συμμετείχε στο Festival…

——————

Η εμπειρία των τελευταίων ημερών και εβδομάδων δείχνει ότι η σημερινή εξαιρετικά ασταθής κατάσταση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει τον σωστό σχεδιασμό ενός φιλόδοξου και – υπό άλλες συνθήκες – πετυχημένου εγχειρήματος.

Ο Ευρωπαϊκός Ροκ Μαραθώνιος, που αγκαλιάστηκε με τόση αγάπη και αφοσίωση από όλες τις πλευρές – μουσικούς, δημοσιογράφους, media, ινστιτούτα, επιχειρήσεις, αλλά και τους οπαδούς της ροκ μουσικής σε όλη την Ευρώπη, πρέπει να πραγματοποιηθεί κάτω από υγιείς συνθήκες, κάτι που όλοι ελπίζουμε ότι θα συμβεί σύντομα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους στήριξαν αυτή τη φιλόδοξη προσπάθεια και να τους διαβεβαιώσουμε ότι ο Ευρωπαϊκός Ροκ Μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον έτσι ώστε να έχει και την ανάλογη επιτυχία, μιας και πρόκειται για ένα νέο καινοτόμο θεσμό που φιλοδοξούμε να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη NINA HAGEN και τους APOCALYPTICA, σπουδαίους και καταξιωμένους καλλιτέχνες, που πλαισίωσαν και πίστεψαν σε αυτό τον θεσμό.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους 8 φιναλίστ, αλλά και όλους όσους διαγωνίστηκαν για μια θέση στον τελικό.

Με την ελπίδα ότι η δύσκολη αυτή κατάσταση που βιώνει η χώρα μας θα τελειώσει σύντομα, ζητάμε την κατανόηση από όλους εσάς που μας στηρίξατε. Ο νέος τόπος πραγματοποίησης του project θα οριστεί μέχρι το τέλος τους έτους. Η Ευρώπη είναι μεγάλη!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την μέχρι τώρα συνεργασία.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ TICKET HOUSE (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 42, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ: 210 36.26.540, ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.30-18.30 & ΣΑΒΒΑΤΟ 10.30-15.00)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 72.98.944

Ακολουθεί η επιστολή της Nina Hagen:

“Προς τους διοργανωτές, συνεργάτες και φιναλίστ του 1ου Ευρωπαϊκού Pοκ Μαραθώνιου”

Αγαπητοί φίλοι!

Εγώ και οι συνεργάτες μου, θέλουμε να εκφράσουμε την απόλυτη κατανόησή μας για την ακύρωση του 1ου Ευρωπαϊκού Ροκ Μαραθώνιου στην Αθήνα στις 3 Δεκεμβρίου.

Ολόκληρος ο κόσμος γνωρίζει τη δύσκολη κατάσταση που η Ελλάδα βιώνει αυτή τη στιγμή. Καταλαβαίνουμε και στηρίζουμε τους διοργανωτές και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε αυτόν τον πρωτοπόρο θεσμό και στο μέλλον.

Όταν αποφασιστεί η νέα ημερομηνία και ο χώρος διεξαγωγής του φεστιβάλ, θα είμαστε εκεί για να συμμετέχουμε.

Μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα έρθω να γνωρίσω από κοντά το κοινό μου στην Ελλάδα και στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου στους Έλληνες για να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, σύντομα και με τον καλύτερο τρόπο.

The show must and will go on!
Nina Hagen

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. fysiko epomeno ,oloi emeis pou akoume rock ,goth ktl ,k egw lypomaste ,pou enw to kalokairi alloi fans eidan tous kallitexnes pou i8elan ,katanoito apolyta —elpizw kapote to festval ,na ginei–sas eyxaristw—

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here