4/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν πέρυσι και ανέφεραν ότι η Beyonce …γέννησε ένα κοριτσάκι στις 30 Δεκεμβρίου, η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της βρήκαν τον καλύτερο τρόπο να τις διαψεύσουν! Οι φήμες περί τοκετού της διάσημης τραγουδίστριας κυκλοφόρησαν μέσω Twitter, και όλα τα media έσπευσαν να τις υιοθετήσουν προφανώς από τη βιασύνη τους να αποκαλύψουν πρώτα την είδηση. Κανένας από τους δύο υπό αναμονή γονείς, ούτε και άνθρωποι από το οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον, δεν έκαναν τον κόπο να εκδώσουν μια ανακοίνωση διάψευσης, με αποτέλεσμα όλος ο κόσμος να αναρωτιέται τι συμβαίνει.

Και την ώρα που τα media προσπαθούσαν να ανακαλύψουν την αλήθεια, η Beyonce και ο Jay-Z έκαναν την εμφάνισή τους σε εστιατόριο του Brooklyn, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People. Ήταν μια έγκυος κυρία εκείνο το βράδυ”, δήλωσε στο περιοδικό αυτόπτης μάρτυς. “Η Beyonce και ο Jay-Z έκατσαν για φαγητό δίπλα δίπλα. Η Beyonce κοτόπουλο και ο Jay-Z στρείδια. Έδειχναν να περνάνε πολύ καλά”.

Παρά το γεγονός ότι η Beyonce είναι στις μέρες της, η «πηγή» του περιοδικού ανέφερε ότι η τραγουδίστρια διατηρεί τις ενδυματολογικές της συνήθειες, αλλά και ότι είναι προφανές πως είναι έτοιμη να γεννήσει. Η Beyonce έδειχνε υπέροχη. Φορούσε πολύ ψηλά τακούνια. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό για μια γυναίκα που είναι στις μέρες της. Έδειχνε έτοιμη να πάει στο μαιευτήριο να γεννήσει”, ολοκλήρωσε το περιοδικό.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται πράγματι στις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της και δεν είναι απίθανο η είδηση του τοκετού να κυκλοφορήσει από ώρα σε ώρα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here