2/5/2011
www.musiccorner.gr

Λούκας Γιώρκας και Stereo Mike αναχώρησαν το πρωί του Σαββάτου 30 Απριλίου για το Ντύσελντορφ της Γερμανίας, μαζί φυσικά με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή. Στις 10 Μαΐου, οι Έλληνες καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στον α’ ημιτελικό της Eurovision, με την ελπίδα να πάνε κόντρα στα προγνωστικά που τους θέλουν να μένουν πολύ πίσω στη βαθμολογία και να προκριθούν στον τελικό.

Κανείς ακόμα δεν ξέρει πως θα παρουσιάσουν τελικά το τραγούδι τους “watch my dance” και πόσο αλλαγμένη θα είναι η χορογραφία σε σχέση με αυτήν που είδαμε στον ελληνικό τελικό. Οι άνθρωποι της αποστολής θέλουν να φτάσουν στον τελικό αθόρυβα και εκεί να κάνουν την έκπληξη. Ωστόσο κάποιες φήμες έχουν διαρρεύσει και θέλουν να υπάρχει στη σκηνή και ένας ακόμα χορευτής, σε σχέση με τον ελληνικό τελικό, ενώ οι ενδυμασίες των καλλιτεχνών μας θα είναι λευκές. Φυσικά και αυτά τα δύο στοιχεία, ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί από πουθενά, ενώ μυστήριο παραμένει αν ο Λούκας θα ρίξει …ζεϊμπεκιά στη σκηνή!

Πάντως είχαμε πολλά χρόνια να δούμε μια τόσο “αθόρυβη” αποστολή για τη Eurovision. Ο μοναδικός λόγος γι’ αυτό, είναι βέβαια η οικονομική στενότητα, που δεν επέτρεψε να προμοταριστεί το ελληνικό τραγούδι όπως γινόταν άλλες χρονιές, όπου οι υποψήφιοι ταξίδευαν σε αρκετές χώρες για να παρουσιάσουν τη συμμετοχή τους.

Για το Ντύσελντορφ αναχώρησε χθες και ο Χρίστος Μυλόρδος με τη Κυπριακή αποστολή. Η Κύπρος παίρνει μέρος στον β’ ημιτελικό (Πέμπτη 12 Μαΐου) με το τραγούδι “σαν άγγελος σ’ αγάπησα“.

Όλες οι αποστολές θα κάνουν πρόβες αυτή τη βδομάδα και φυσικά θα συμμετέχουν σε συνεντεύξεις τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here