9/7/2012
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  5 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Ανδριάνα Μπάμπαλη”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Η φωνή της Ανδριάνας Μπάμπαλη δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένο στυλ, ούτε κλείνεται μέσα σε καλούπια. Η φωνή της και ο τρόπος που τραγουδάει, είναι από μόνα τους ένα είδος μουσικής.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη έρχεται στο Μουσικό Προαύλιο με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία που έχουν αγαπηθεί, και διασκευές τραγουδιών που έχει αγαπήσει η ίδια!

Τραγούδια όπως τα «Μοίρα μου έγινες», «Δες καθαρά», «Μαζί θεός», «Δεν είν’ αργά», αλλά και καινούργια όπως: «Περιπλανώμενο» από το τελευταίο της cd: «Ο Τζον Τζον ζει» (Νίκος Μωραΐτης / Στάμος Σέμσης), «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» (από τους τίτλους της σειράς «Το Νησί»).

Μια εξαίσια συλλογή τραγουδιών, όπου συνυπάρχουν πολύ φυσικά ο Μιχάλης Σουγιούλ με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και ο Σπύρος Περιστέρης με τον Κώστα Λειβαδά.

Μαζί της, ως guest, ο σπουδαίος Κρητικός λυράρης, Πάρις Περυσινάκης, σε ένα ιδιαίτερο πάντρεμα του παραδοσιακού οργάνου, με την πιο «δυτική» πλευρά της Ανδριάνας.

Στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις ο Άκης Κατσουπάκης, και στα κρουστά ο Γιώργος Τζανέτος.

Τρίτη 17 & Τετάρτη 18 Ιουλίου

Θέατρο Badminton
Ολυμπιακά Ακίνητα, Άλσος Στρατού – Γουδή
Ώρα έναρξης : 21:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here