31/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Beyonce αποφάσισε να «χωρίσει», επαγγελματικά, από τον πατέρα της! Ο Mathew Knowles υπήρξε μάνατζερ της τραγουδίστριας από τα πρώτα βήματα της καριέρας της, όταν η Beyonce ήταν ακόμα μέλος του συγκροτήματος των Destiny’s Child, από το οποίο ξεχώρισε και έφτασε στην κορυφή.

Είμαι ευγνώμων για όσα μου έχει διδάξει. Μεγάλωσα βλέποντας τον πατέρα και την μητέρα μου να με μανατζάρουν στο πλαίσιο της δουλειάς τους. Είναι σκληρά εργαζόμενοι στον χώρο και θα συνεχίσω στα βήματά τους. Είναι ο πατέρας μου στη ζωή και τον αγαπώ πραγματικά. Νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα μου δίδαξε”, είπε η Beyonce στην δήλωση με την οποία ανακοίνωσε το επαγγελματικό διαζύγιο με τον Mathew.

Ο πατέρας της Beyonce υποστήριξε ότι η απόφαση ήταν κοινή, ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει την κόρη του και, φυσικά, ότι είναι υπερήφανος γι’ αυτήν.

Η απόφαση να χωρίσει η Beyonce με την Music World Entertainment ήταν αμοιβαία. Κάναμε πολλά σπουδαία πράγματα μαζί και γνωρίζω ότι θα συνεχίσει να κατακτά νέες «περιοχές» στη μουσική και τον χώρο της διασκέδασης”, αναφέρει η ανακοίνωση του Mathew Knowles. Η δουλειά είναι δουλειά και η οικογένεια οικογένεια. Αγαπάω την κόρη μου και είμαι πολύ περήφανος για το ποια είναι και για όσα έχει καταφέρει. Ευελπιστώ να την βλέπω να συνεχίζει με την ίδια επιτυχία”, ολοκλήρωσε ο Mathew.

Παρότι δεν έγιναν γνωστά τα αίτια του «διαζυγίου», η Beyonce φέρεται να είναι πειραγμένη για την κριτική που δέχτηκε από συναυλία που είχε δώσει στο παρελθόν για την οικογένεια Καντάφι. Η Beyonce μόλις έμαθε την προέλευση των χρημάτων, τα δώρισε σε φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά κατηγόρησε τον πατέρα της για τις επικρίσεις που δέχθηκε: “Ο Mathew Knowles έπρεπε να είναι υπόλογος γι’ αυτή την υπόθεση, αλλά βρέθηκα εγώ υπεύθυνη”, φέρεται να δήλωσε η Beyonce…

Όπως και να έχει, η ιστορία θα γράψει ότι η Beyonce μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας με τον πατέρα της, αποφάσισε να χωρίσουν επαγγελματικά…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here