21/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τον τίτλο “Apocalyptic Love” επέλεξε ο Slash για το δεύτερο σόλο άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει το Μάιο. Ο βραβευμένος με Grammy κιθαρίστας και δημιουργός, στο νέο του άλμπουμ συνεργάστηκε στενά με τον Myles Kennedy και τους The Conspirators, ενώ την κυκλοφορία ανέλαβε η DikHayd International, η δισκογραφική εταιρεία που έχει ιδρύσει ο κιθαρίστας.

Στη Βρετανία, το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου στην έκδοση “Classic Rock Fan Pack” που θα περιέχει τον δίσκο μαζί με επιπλέον bonus tracks, αλλά και ένα ειδικό περιοδικό με φωτογραφίες και σχόλια από την περίοδο των ηχογραφήσεων και της παραγωγής του δίσκου. Η έκδοση Fan Pack θα περιέχει επίσης καρφίτσα και πόστερ και θα είναι διαθέσιμο προς αγορά σε δισκοπωλεία, περίπτερα και, φυσικά, online. Η special έκδοση μπορεί να παραγγελθεί και δικτυακά από τώρα. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σε «φυσική» μορφή στις 18 Ιουνίου.

Ο διάσημος κιθαρίστας βρίσκεται αυτές τις μέρες σε studio του Los Angeles και βάζει τις τελευταίες πινελιές στα τραγούδια του δίσκου. Ο Slash λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του “Apocalyptic Love” θα ξεκινήσει μια μίνι περιοδεία στις ΗΠΑ. Από τις 3 Μαΐου στη Βαλτιμόρη θα δώσει 11 συναυλίες μέχρι τις 26 Μαΐου, ενώ ανακοινώθηκε και η συμμετοχή του στο Download festival στις 10 Ιουνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here