30/11/2010
www.musiccorner.gr

Την απόφαση να αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις, πήρε ο Calvin Harris, ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της παγκόσμιας dance μουσικής σκηνής.

O Harris, ο οποίος είναι παραγωγός επί της ουσίας, έχει κυκλοφορήσει δύο δίσκους, το «I Created Disco» του 2007 και το «Ready For The Weekend» δύο χρόνια αργότερα. Όμως αυτά δεν ήταν αρκετά να τον πείσουν να συνεχίσει τις ζωντανές του εμφανίσεις και έτσι ανακοίνωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι δεν σκοπεύει να κάνει άλλα live.

«Δεν είμαι τραγουδιστής, δεν έχω τέτοια εκπαίδευση. Το να εμφανίζεσαι πάνω σε μία σκηνή μπροστά σε τόσο κόσμο, το βρίσκω ακόμα και τώρα τρομακτικό. Συν ότι πρέπει να προσέχεις τη φωνή σου πάρα πολύ όταν είσαι σε περιοδεία. Αν πχ έβγαινα το προηγούμενο βράδυ, στο live θα ακουγόμουν χάλια και θα ένιωθα απαίσια απέναντι στο κοινό» δήλωσε για τις live εμπειρίες του ο Σκοτσέζος παραγωγός.

Η απόφαση του αυτή δε σημαίνει πως θα εγκαταλείψει τη μουσική καθώς θα εστιάσει στην παραγωγή και θα συνεργαστεί με άλλους καλλιτέχνες που είναι “σωστοί” τραγουδιστές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here