13/6/2012
www.musiccorner.gr

Οι Εκδόσεις Cambia παρουσιάζουν τη συλλογή με αγαπημένα τραγούδια του Δημήτρη Μητσοτάκη (Ευδαίμονες), σε μεταγραφή για πιάνο, φωνή και κιθάρα,  στον Ιανό (Σταδίου 24, Αθήνα), την Πέμπτη 28/6/12 και ώρα 6:30 μ.μ.

 Με συνοδεία πιάνου (Χρυσάνθη Οικονομάκη) ο Δημήτρης Μητσοτάκης θα τραγουδήσει κομμάτια που εμπεριέχονται στο βιβλίο. Η μουσική εκδήλωση θα συνεχιστεί με έργα από το βιβλίο «Φλαουτοτράγουδα για μικρή ορχήστρα» του Χρήστου Ευστρ. Δημάκη, γνωστού καταξιωμένου μουσικοσυνθέτη, με μεγάλη καλλιτεχνική πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τα έργα του θα εκτελέσει μικρή επαγγελματική ορχήστρα με πιάνο, φλάουτο και έγχορδα όργανα.
Τέλος θα παρουσιάσουμε το βιβλίο με παιχνιδοασκήσεις που αφορούν τους μαθητές θεωρητικών της
Ευγενίας Παντζή με τίτλο «Μουσικές παιχνιδοπεριπέτειες».

Οι εκδόσεις Cambia συνεχίζουν δυναμικά την μουσική τους πορεία, με εκδόσεις μουσικών έργων και εκπαιδευτικών βιβλίων που στόχο έχουν να διανθίσουν τη μουσική βιβλιογραφία και να προβάλλουν το καλλιτεχνικό δυναμικό της Ελλάδας ενώ οι μουσικές μας εκδηλώσεις ενθουσιάζουν τους παρευρισκόμενους τόσο ώστε να μας τιμούν με την παρουσία τους σε κάθε μας μουσική εκδήλωση.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here