21/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Οι REM, τρεις μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόφασής τους να διαλύσουν το συγκρότημα, έκαναν το τελευταίο αποχαιρετιστήριο δώρο προς τα μέλη του fan club τους, το οποίο επίσης οδεύει προς διάλυση.

Το fan club των REM δημιουργήθηκε το 1988 και έκτοτε το συγκρότημα φροντίζει τα μέλη του με ιδιαίτερα δώρα, όπως χριστουγεννιάτικα κομμάτια, διασκευές, live, ακόμα και γνήσια αντίτυπα σε βινύλιο, cd, dvd ή downloads.

Τα μέλη του fan club, μετά την απογοήτευση που πήραν με την ανακοίνωση της διάλυσης του συγκροτήματος, έλαβαν ως τελευταίο δώρο δύο live τραγούδια του γκρουπ. Τα κομμάτια προέρχονται από την τελευταία περιοδεία των REM το 2008 και πρόκειται για τα “Perfect Circle” από τη συναυλία στο Λονδίνο και το “Life And How To Live It”, από την τελευταία συναυλία της περιοδείας στην πόλη του Μεξικού.

Η κίνηση αυτή των REM ήταν η τελευταία τους ως συγκρότημα. Οι θαυμαστές τους θα περιμένουν πλέον να ακούσουν ειδήσεις από τα μέλη του γκρουπ όταν αποφασίσουν πότε και πώς θα συνεχίσουν την πορεία τους στο χώρο της μουσικής…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here