16/4/2013
www.musiccorner.gr

Εικόνες, ήχοι, αισθήσεις, ιδέες, συναισθήματα, μορφές, ενός ιδεατού όμορφου κόσμου, έτσι όπως τον ονειρεύεται ο ίδιος, αλλά και όλοι μας, συνθέτουν την “αλλοπρόσαλλη” -όπως πάντα δυστυχώς στα όνειρα- μουσική ιστορία που μας “διηγείται” ο Απόστολος Βαλαρούτσος.

Γεννήθηκε στη Δυτική Γερμανία και μεγάλωσε στο Βόλο, όπου ξεκίνησε να παίζει με τοπικά μουσικά σχήματα σπουδάζοντας παράλληλα πιάνο και κιθάρα.
Έχει συνεργαστεί ως κιθαρίστας στη δισκογραφία και σε ζωντανές εμφανίσεις με πολλούς τραγουδιστές όπως Γ. Νταλάρα, Β. Παπακωνσταντίνου, Ε. Αρβανιτάκη, Ν. Πορτοκάλογλου κ.α.

Έχει γράψει μουσική για ντοκιμαντέρ και για θέατρο, ενώ τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει μεγάλοι ερμηνευτές όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας («Στο αφιερώνω») και ο Γιάννης Χαρούλης («Τριανταφυλλάκι»).

Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος της βολιώτικης ορχήστρας «Εστουδιαντίνα» και των «Βeatles Live Tribute Band»

Αυτήν την εποχή σχεδιάζει μία σειρά live με το group του, με αφετηρία μία live εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου plus στις 18 Απριλίου.

Το ‘ονειρικό’ του  περιβάλλον βλέπει την ανθρωπιά, την αλήθεια, την ζεστασιά, την φιλοξενία, την γλυκύτητα, την ομορφιά, την αλληλεγγύη, την πίστη… σε έναν κόσμο που θα θέλαμε να ζούμε και που ευχόμαστε να ζήσουμε… αλλά μετά ξυπνάμε και η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Το «Μετά ξύπνησα» είναι το πρώτο δείγμα της ολοκληρωμένης προσωπικής δισκογραφικής του δουλειάς που έχει ετοιμάσει, με τραγούδια δικά του και φιλικές συμμετοχές αξιόλογων ερμηνευτών.

Όσοι βρέθηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι σε μία από τις κοινές συναυλίες του με τον Πάνο Μουζουράκη στην Ελλάδα και την Κύπρο, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν κάποια από τα νέα του τραγούδια, γνωρίζοντας μεγάλη απήχηση.

«Μετά ξύπνησα».
Ένα πανέμορφο τραγούδι που ακούγεται με τα μάτια κλειστά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here