3/12/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Γιάννης Νικολάου: εις εκ των δύο «Λαθρεπιβατών» (Παντελής Θαλασσινός ο έτερος), τραγουδοποιός ηθικός αυτουργός επιτυχιών που όλοι έχουμε αγαπήσει όπως Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε, Ταξίδι στο όνειρο, Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω, Ανησυχώ κ.ά.

Έχει συνεργαστεί με τη Χάρι Αλεξίου, τη Δήμητρα Γαλάνη, το Βαγγέλη Γερμανό, το Βασίλη Καζούλη, τον Πάνο Κατσιμίχα, το Βασίλη Σκουλά, την Ελένη Δήμου, τη Λένα Αλκαίου και άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της καλής ελληνικής μουσικής.

Το Δημήτρη Βασαλάκη τον γνωρίσαμε ως ιδρυτικό μέλος και μπασίστα στο ιστορικό συγκρότημα «Τερμίτες». Στην πολυετή πορεία του στο χώρο της μουσικής έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής rock σκηνής όπως: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Χ. & Π. Κατσιμίχας, Διονύσης Τσακνής κ.ά. Διαγράφοντας την προσωπική του πορεία, μας παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Στη μοναξιά των άστρων». Περιέχει έντεκα τραγούδια, δέκα σε στίχους και μουσική δική του και ένα σε στίχους και μουσική του Σάκη Μπιλάλη. Στο cd «ταξιδεύουν» μαζί του οι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Παντελής Θαλασσινός, Λένα Αλκαίου και Σάκης Μπιλάλης.

Οι δυο τους μας προτείνουν μια εξωστρεφή και πολύχρωμη παράσταση βασισμένη στην προσωπική τους διαδρομή από τα ‘80-‘90 αλλά και με διασκευές-έκπληξη τραγουδιών που όλοι έχουμε αγαπήσει. Την παρέα συμπληρώνουν ο πιανίστας Γιώργος Σάλταρης ο μπασίστας Χάρης Μπουτσελάκης, o κιθαρίστας Παναγιώτης Αρσένης, ο ντράμερ Μάκης Κωνσταντής

Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 12 € (με κρασί / μπίρα)

Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
τηλ.:2103474074

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here